CENA OVAKVE KARTE MOŽE DA KOŠTA I DO 10.000 EVRA: Srpska stjuardesa pokazala kako izgleda letenje najskupljom PRVOM klasom (VIDEO)
Foto: Profimedia

papreno

CENA OVAKVE KARTE MOŽE DA KOŠTA I DO 10.000 EVRA: Srpska stjuardesa pokazala kako izgleda letenje najskupljom PRVOM klasom (VIDEO)

Zanimljivosti -

Kristina Grabež, influenserika i bivša stjuardesa iz Srbije, pokazala je na društvenim mrežama kako izgleda let jednom od najskupljih prvih klasa u avionu.

"Iako mnoge aviokompanije imaju svoje verzije prvih klasa, bliskoistočne aviokompanije imaju neke od najekskluzivnijih i najskupljih sedišta u avionu", rekla je Kristina na početku videa.

Objasnila je kako svako sedište ima posebna vrata koja se mogu zatvoriti kako bi se osigurala potpuna privatnost putnika.

Takođe, u prvoj su klasi dodaci poput grickalica, slušalica i pokrivača bolji nego u ostatku aviona. Putnici dobijaju i neseser s kozmetikom i pidžamu. Njihova sedišta takođe se mogu razvući.

Goste u prvoj klasi služi kuvar, a Kristina kaže kako su jela za njih bolja nego u ostatku aviona.

"Sve to izgleda lepo, ali karta za prvu klasu u ovim kompanijama može koštati i preko 10.000 evra", zaključila je Kristina, koja na svojim društvenim mrežama često deli snimke u kojima opisuje kako izgleda posao stjuardese.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:20

PUTNICI U AVIONU NISU BILI SVESNI DA GLEDAJU PREDSTAVU: Šok na BG aerodromu, stjuardesa držala FILOZOFSKO predavanje 2

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track