ISUS JE BIO GEJ: Kako je izjava slavnog muzičara razbesnela i uzdrmala KATOLIČKU CRKVU! Izazvao NEVIĐENU lavinu!
Foto: Profimedia

Šokantna tvrdnja legendarnog pevača

ISUS JE BIO GEJ: Kako je izjava slavnog muzičara razbesnela i uzdrmala KATOLIČKU CRKVU! Izazvao NEVIĐENU lavinu!

Zanimljivosti -

Legendarni britanski muzičar Elton Džon izazvao je svojevremeno pravu medijsku lavinu izjavom u američkom magazinu Parejd da je Isus Hrist bio homoseksualac.

Elton Džon
foto: Profimedia

"Mislim da je Isus bio osećajan, superinteligentan gej muškarac koji je razumeo ljudske probleme. Na krstu je oprostio ljudima koji su ga razapeli i hteo je da svi budemo puni ljubavi i razumevanja. Ne znam zašto su ljudi tako okrutni, pokušajte da budete lezbijka na Srednjem Istoku, to je kao da sebi potpisujete smrtnu presudu", rekao je Džon.

Njegova izjava uzburkala je strasti u svetskoj štampi, posebno u SAD, gde su religiozne grupe šezdesetih godina javno spaljivale ploče Bitlsa, nakon što je Džon Lenon izjavio da je njegov bend popularniji od Isusa.

Elton Džon
foto: Profimedia

U istom intervjuu osvrnuo se i na svoje bivše ljubavi i veze koje su bile protkane narkomanskim zavisnostima. "Skoro svaka moja veza jednim se delom bazirala na drogama. To nikada ne uspe! Ali uvek sam morao biti s nekim, bio on dobar ili loš, jer se inače ne bih osećao ispunjeno".

Pevač je priznao i da je dugo vremena sponzorisao svoje mlađe ljubavnike i da to nikad ne bi dugo trajalo.

"Uvek sam birao mlađe od sebe i želeo da ih obasipam ljubavlju. Vodio bih ih po svetu, poklanjao 'kartije' satove, 'versaće' odela i poneki sportski auto. Nisu radili, već su živeli na mojoj grbači. Nakon šest meseci umirali bi od dosade i mene mrzeli iz dna duše jer sam ih odvukao od njihovih uobičajenih života i oduzeo im samopoštovanje, iako mi to nikad nije bila namera", rekao je na kraju ser Džon.

Elton Džon
foto: Profimedia

Elton Džon je u martu proslavio 75. rođendan, godinama u braku sa Dejvidom Fernišem sa kojim je u vezi od 21. decembra 2005, a venčali su se 21. decembra 2014, devet meseci i osam dana nakon što su istopolni brakovi ozakonjeni u Engleskoj i Velsu. Imaju dva sina Zakarija (8) i Ilaju (6) koje su dobili pomoću surogat majke.

Elton Džon
foto: Profimedia

Kurir.rs

Bonus video:

00:54

SUZDRŽITE SE OD PREJEDANJA MESOM I PREBIJANJA ALKOHOLOM, GOSPOD JE U GROBU: Viktor Savić OŠTRO se obratio svima koji slave 1. MAJ!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track