RAZBIJENE NAJVEĆE ZABLUDE O SCENAMA S*KSA: Ovako se ZAISTA snimaju, a evo šta rade kad se glumci STVARNO UZBUDE! Sve je LAŽ!
Foto: Profimedia

KOORDINATORKA SNIMANJA OTKRIVA

RAZBIJENE NAJVEĆE ZABLUDE O SCENAMA S*KSA: Ovako se ZAISTA snimaju, a evo šta rade kad se glumci STVARNO UZBUDE! Sve je LAŽ!

Zanimljivosti -

Džesika Stajnrok, koordninatorka za intimne odnose na setu, postala je veoma popularna na društvenim mrežama zahvaljujući razotkrivanju seks scena u filmovima. Ona često objašnjava šta se dešava iza kulisa, kako se neke scene izvode, na koji način se glumci bore sa njima, šta se dešava ako se neko previše uzbudi i još dosta zanimljivosti.

I ovoga puta podelila je neke uzbudljive trikove i tajne svog posla. U jednom TikTok snimku sa 20,4 miliona pregleda, koji je nedavno objavila, Džesika je odgovorila na pitanje: "Kako činiš da scene seksa izgledaju tako stvarno na TV-u?".

Tada je otkrila da glumci koriste razne rekvizite kako bi sačuvali svoje intimne delove. Pokazala je pokrivače za bradavice, lepljive trake u boji kože, tange bez lastiš traka, pa čak i torbicu bež boje, koju je kasnije nazvala "torbicom za skromnost", prenosi Mondo.

Osim toga, Džesika je objasnila kako filmske ekipe čine da scene seksa izgledaju stvarno. Takav efekat se stvara zahvaljujući tangama bez lastiša, koje se na koži održavaju uz pomoć lepka, dok se torbica koristi za sakrivanje penisa. To je nešto što gledaoci ne mogu da primete u filmu.

Za koordinatorku je usledilo još jedno pitanje: "Šta se dešava ako se muškarac previše uzbudi?".

Stajnrok je objasnila da ljudski mozgovi ne mogu uvek da razlikuju šta je stvarno, a šta lažno, a u slučaju da stvari na ekranu zaista postanu vruće, mogu da se pojave neke "vaskularne reakcije".

"Ali one se verovatno dešavaju mnogo manje nego što mislite, pošto scena u tom trenutku nije toliko seksi kao što se čini u konačnom rezultatu. Osim toga, specijalna odeća ubija raspoloženje", rekla je Džesika. Ipak, korisnici su bili uporni i tražili dodatna objašnjenja kako tačno filmske ekipe prevare gledaoce da poveruju da su intimne scene potpuno stvarne.

Ranije ove godine, drugi koordinator za intimnost na setu, rekao je da glumci odlaze na pauze da se smire, ako stvari na setu počnu da se "zahuktavaju".

"Najgora stvar koju možemo da uradimo je da zurimo ili od toga pravimo veliku stvar. Bitno je da sve teče što prirodnije", rekao je tada koordinator za intimnost na setu Dejvid Tekerej.

Kako je objasnio, lažne genitalije mogu da izgledaju izuzetno stvarno uz pomoć šminke i tehnologije, pa čak i pun frontalni snimak može biti "prevara". Ipak, to glumcima pruža malo više privatnosti nego da su njihovi pravi delovi tela izloženi.

(Kurir.rs/ Mondo)

Bonus video:

03:47

RASTA SNIMA FILM O SVOM BORAVKU U CZ-U! Ispivaće sve tajne iz ćelije 3211: Uključena EMINENTNA glumačka ekipa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track