Najnovije vesti

KAKVA NEPRAVDA U SLAGALICI! Pronašla NAJDUŽU REČ, a ostala BEZ POENA! Društvene mreže se USIJALE: Ovo stvarno NIJE FER! (VIDEO)
Foto: Printscreen YouTube

TRENUTAK NEPAŽNJE

KAKVA NEPRAVDA U SLAGALICI! Pronašla NAJDUŽU REČ, a ostala BEZ POENA! Društvene mreže se USIJALE: Ovo stvarno NIJE FER! (VIDEO)

Zanimljivosti

Najpopularniji kviz svih vremena kod nas, "Slagalica", često je goruća tema na društvenim mrežama iz različitih razloga.

S obzirom na popularnost koju ima decenijama unazad, mnogo je onih koji je pomno prate i obraćaju pažnju na svaki detalj, te tako love greške, uočavaju detalje koje većina ne primećuje, kritikuju izgovor voditelja, odgovore na pitanja...

Tako je bilo i nedavno. Tačnije, detalj iz epizode "Slagalice" emitovane pre dve nedelje postao je viralan na društvenim mrežama. Ovoga puta razlog nije pogrešno pitanje, niti neka druga komična situacija, već kako bi neki rekli, pomalo surovo pravilo zbog koga je takmičarka Dušica Đurić Gršić ostala bez poena u prvoj igri.

Slagalica
foto: Printscreen YouTube

Naime, u igri "Slagalica", gde takmičari od ponuđenih slova treba da pronađu najdužu moguću reč, Dušica se preračunala, pa je reč "proputovati", od 11 slova, koju je pronašla, prijavila kao reč od 10 slova. Nažalost, prema pravilima kviza, pogrešno prijavljen broj slova u igri "Slagalica" takođe se računa kao greška, te je takmičarka ostala bez bodova.

"Pogledajte kakva propuštena šansa. Dali ste tačnu reč, ali ste loše prebrojali. Zato prihvatamo Ljubomirovu reč, a naša je, kao što sam već rekla, 'proputovati' i sadrži 11 slova", rekla je voditeljka Milica Gacin, kojoj je bilo žao što se takmičarka zabrojala.

Tako je u prvoj igri pobedio takmičar Ljubomir Babočajić, koji je imao reč od pet slova - "pravo".

Korisnici društvenih mreža ovo su primetili, te su negodovali zbog ovog pomalo surovog pravila kultnog kviza, deleći ovaj insert uz komentare: "Nije fer", "Baš šteta", "Kakva nepravda" itd.

(Kurir.rs)

Bonus video:

KVIZ-S03-EP98
31:07

KVIZ-S03-EP98

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja