AMERIKANKA PROVALILA ORGANSKO SUŠENJE VEŠA! Srbi popadali na patos od smeha: Da li je moguće da ovaj genijalni TRIK tek sad VIDI?
Foto: profimedia

NEVEROVATNO

AMERIKANKA PROVALILA ORGANSKO SUŠENJE VEŠA! Srbi popadali na patos od smeha: Da li je moguće da ovaj genijalni TRIK tek sad VIDI?

Zanimljivosti -

U Srbiji je još uvek aktuelno sušenje veša na žicu u dvorištu ili na terasi. Mašine za sušenje veša još uvek nisu postale toliko popularne, pa je prilično normalno videti nečiji veš prostran preko sušilice dok šetate ulicom.

Ipak, da tako nije svuda u svetu, dokazuje najnoviji Tiktok, koji se ubrzo našao i na Tviteru, zbog kojeg Srbi plaču od smeha. Naime, video-klip Amerikanke koja je objavila "trik" za sušenje veša naišao je na očekivani podsmeh naših korisnika, s obzirom da je na snimku prikazano "organsko sušenje veša" tj. na žici i na sunčevoj svetlosti. Ovu ideju je dobila nakon što je videla kako stanari latino-američkog naselja suše svoje stvari.

Na Tviteru korisnici su se valjano našalili na račun snimka.

"Veš iz organskog uzgoja", "Nije ni čudo što samo u filmovima vanzemaljci napadaju isključivo Ameriku", "Preko leta sunce, preko zime radijatori. Zar postoji još neki način sušenja odeće?", "Mene gledaju u čudu kad prosterem veš na terasi", "Šta sve neće izmisliti", samo su neki od komentara.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:11

(VIDEO) OVAKVU KOŠULJU BI SVAKO ŽELEO! Apsolutno ju je nemoguće uflekati!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track