DEVOJKA NA NOVOM BEOGRADU IZAZVALA SUDAR SA MLADIĆEM IZ NOVOG SADA: On je bio staložen, ali ono što je ona uradila će vas ŠOKIRATI
Foto: Shutterstock

bajka u beogradu

DEVOJKA NA NOVOM BEOGRADU IZAZVALA SUDAR SA MLADIĆEM IZ NOVOG SADA: On je bio staložen, ali ono što je ona uradila će vas ŠOKIRATI

Zanimljivosti -

Opšte je poznato da su početnici vrlo nespretni u saobraćaju, pa nije retka pojava da izazovu sudar i da bude potpuno njihova krivica, ali da to ne žele da priznaju, kako se ne bi osećali "manje vozači", no ova devojka nije imala taj problem.

kružni tok, Pirot
foto: Facebook Printscreen/Prometne zgode i nezgode

Naime, devojka je na društvenoj mreži Reddit objavila da se "zakucala" u auto koji je vozio mladi Novosađanin, blizu kružnog toka na Novom Beogradu. Devojka je prestravljena izašla iz auta, rekla da je početnik, da je potpuno njena krivica i ponudila momku novac, a on joj je staloženo rekao - Ma sve ok, ništa strašno.

- Maločas sam se zakucala kolima u jednog dečka sa novosadskim tablicama blizu kružnog toka na Novom Beogradu. Početnik sam u vožnji i potpuno je moja krivica. Dečko je izašao iz kola, bacio pogled, potapšao me po ramenu i rekao “ma sve ok, ništa strašno” na šta sam ga ja (potpuno prestravljena) pitala “šta mogu da uradim? - objasnila je devojka.

devojka, devojka u autu, auto
foto: Shutterstock

Međutim ono što je toliko uzburkalo javnost je ono što je ona uradila posle. Kada je došla kući shvatila je da mora finansijski da pomogne momku, pa je rešila da napavi ovu objavu u kome je "tražila" tog Novosađanina.

- Zamislite, dečko mi je samo rekao “ma opušteno, početnik si, nisi jako udarila”. Ponudila sam mu novac, čovek odbio.. i otišao.

Međutim, ne mislim da je manja šteta i stvarno bih volela da pronađem ovog dečka da mu se zahvalim i ponudim pomoć oko popravke.. A ako ga ne pronađem, onda bih htela da se zahvalim svim Novosađanima i ljudima koji su uradili ovako nešto za nekoga - poručila je devojka, pa dodala.

- Vožnja po ovom gradu je nezgodna, ali je malo lepša i lakša kad naletiš na neku dobru osobu.

Čini se kao najromantičniji početak jedne prelepe ljubavne priče!

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:11

KO ŽIV, KO MRTAV Film koji ćemo uskoro gledati u bioskopima, a potpisuje ga mladi glumac Rade Ćosić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track