OVO SU NAJSEKSEPILNIJI ZNACI! Kada ih vidite VILICE PADNU, SRCE ZALUPA BRŽE, a mozak ZABORAVI KAKO SE ZOVETE: Oni privuku sve!
Foto: Profimedia

PRELEPO

OVO SU NAJSEKSEPILNIJI ZNACI! Kada ih vidite VILICE PADNU, SRCE ZALUPA BRŽE, a mozak ZABORAVI KAKO SE ZOVETE: Oni privuku sve!

Zanimljivosti -

Svako od nas je lep na svoji način, međutim zvezde su prema nekim znakovima darežljivije nego prema drugim. Iz tog razloga određeni pripadnici horoskopa postali su sinonim za seksepil, a da li ste među njima obavezno pogledajte u nastavku teksta.

BIK

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Bik
foto: Shutterstock

Ovaj znak je otelotvorenje senzualnosti! Bikovima je ova osobina urođena i retko ko može da im odoli. Oni su predmet fantazija mnogih, i mada njihov seksepil nije napadan, ako ih malo duže posmatrate videćete prikrivenu senzualnost, čulnost koja obećava strastvene susrete i eksploziju užitaka. Bikovi se potpuno predaju partneru i intimni odnosi sa njima su često nezaboravni. Činjenica je da Bik zna šta želi i ne plaši se ide ka svom cilju, što ga čini posebno seksepilnim.

RAK

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Rak
foto: Shutterstock

Možda se teško otvaraju, ali ono što im sjajno ide jeste humor sa seksualnom konotacijom. U svemu će videti neku provokativnu pošalicu, zbog čega mnogi u njihovom društvu pocrvene. Njihova energija je zarazna, a istovremeno lagana. Upravo je to ono što je kod njih privlačno, ta ležerna seksualnost koja govori da sa Rakom neće biti "natezanja" u krevetu, da je tu isključivo zbog partnerovog i svog uživanja.

STRELAC

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Strelac
foto: Shutterstock

Trik sa Strelčevima jeste što ih je teško zavesti, a ni sami nisu radi da se svom silinom "okome" na nekog ko im se dopada. Ali, imaju ogromno samopouzdanje koje ih čini neverovatno seksepilnim. Duhoviti su, šarmeri, obično veoma zgodni i privlačnog lica. Za njih je seks kombinacija sporta i užitka, vrlo retko je povezan s ljubavlju. Strelčeve ćete uvek uočiti u gomili, njihov seksepil leži u samouvernosti.

VODOLIJA

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vodolija
foto: Shutterstock

Postoje zgodni ljudi, a postoje i oni u čijem društvu momentalno počinjete da se preznojavate, kao da ste sate proveli na metar od Sunca. U ovu grupu ljudi spadaju Vodolije. Fizički izgled kod njih ne igra veliku ulogu, oni naprosto odišu neverovatnom čulnošću, šta god da rade, koji god da pokret naprave - to deluje tako seksi. Ovaj znak je zabavan, pun života, što ga čini još privlačnijim suprotnom polu.

ŠKORPIJA

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Škorpija
foto: Shutterstock

Astrolozi kažu: "Kada jelu treba da dodate ukus, dodajte začin. Kada treba da dodate ukus sobi, dodajte Škorpiju." Pripadnici ovog znaka su poznati po tome da umeju i te kako da začine stvari u spavaćoj sobi. Za mnoge je prva asocijacija na Škorpije upravo seks, a nije to bez razloga. Njihova proivlačnost je magnetska, imaju "tešku" seksualnu energiju koju ne mogu da obuzdaju, sve i kada se trude.

(Kurir.rs/Mondo)

Bonus video:

02:32

Kurir dnevni horoskop za 31.8.2022.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track