BIO JE VRHUNSKI HIRURG, A ONDA POČINIO NEZAMISLIV ZLOČIN: Usmrtio udatu ljubavnicu na BIZARAN NAČIN, a OVO je radio drugim ženama
Foto: Printscreen/Youtube

GNUSNO

BIO JE VRHUNSKI HIRURG, A ONDA POČINIO NEZAMISLIV ZLOČIN: Usmrtio udatu ljubavnicu na BIZARAN NAČIN, a OVO je radio drugim ženama

Zanimljivosti -

Hirurg Andreas David Niderbišler, vrhunski nemački lekar, osuđen je 2019. na devet godina zatvora zbog teškog silovanja i nanesenih telesnih povreda kojima je podlegla njegova ljubavnica, identifikovana kao Ivon M. U tom trenutku je nesrećna žena imala 38 godina.

Pomenuta presuda nedavno je dopunjena još jednom. Doktoru je naime naloženo da plati 13.000 evra na račun bolničkih troškova žrtve koji su nastali dok su lekari pokušavali da joj spasu život, preneo je Daily Mail. Kako dalje navode, novac će biti prosleđen nemačkom osiguravajućem društvu koje je platilo Ivonino lečenje.

Inače, do tragedije je došlo kada je doktor Niderbišler posuo kokainom svoj polni organ i naterao Ivon da ga oralno zadovolji, a žena se usled tog čina predozirala. On se tokom suđenja branio tvrdnjama da je Ivon bila svesna u šta se upušta.

Niderbišler je prethodno odbio da isplati porodici svoje inače udate ljubavnice 28.500 evra na ime odštete, koju su potraživali Ivonin muž i sin.

Ivon M. nije bila jedina žrtva doktora Niderbišlera. Nekadašnji glavni lekar na Halberstadt klinici drogirao je i seksualno napastvovao još tri žene u periodu između septembra 2015. i februara 2018. godine. Detalji istrage pokazuju da je krišom stavljao kokain u njihove čaše za šampanjac, ruževe za usne i paste za zube.

Nemački mediji prozvali su dr Niderbišlera "nemačkim Kristijanom Grejom" zbog izopačenih seksualnih fantazija, a trenutno služi zatvorsku kaznu i na terapiji je lekovima.

(Kurir.rs/ Daily Mail)

Bonus video:

00:30

Miroslav Ilić i bivša ljubavnica ponovo oči u oči

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track