NUTRICIONISTKINJA PALA U NESVEST UŽIVO U EMISIJI: Počela da muca, pa ZAKOLUTALA OČIMA, a onda se SRUŠILA na voditeljku! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

UZNEMIRUJUĆE

NUTRICIONISTKINJA PALA U NESVEST UŽIVO U EMISIJI: Počela da muca, pa ZAKOLUTALA OČIMA, a onda se SRUŠILA na voditeljku! (VIDEO)

Zanimljivosti -

Nutricionistkinja Tereza Kokaro onesvestila se u utorak u živom prenosu na televiziji. Samo par sekundi nakon što je započela izlaganje o temi čime možemo da zamenimo šećer u ishrani, zakolutala je očima i srušila se.

Nesrećni događaj se odigrao u emisiji "Buenos Dias America", a tema na koju je Tereza Kokaro govorila bila je ishrana dece.

Tereza Kokaro
foto: Printscreen YouTube

"Ako želimo da zamenimo zaslađivače ili šećer, treba da počnemo da koristimo kokos, gorki kakao, cimet", rekla je nutricionistkinja dok je s voditeljima razgovarala o tome kako na te promene navići mališane.

"U redu je ako dete ode na rođendan i pojede nešto slatko…", rekla je u nastavku, a onda je počela da zamuckuje, što su primetili voditelji i gledaoci. Tereza je potom izgubila svest, voditelji su pritrčali u pomoć, a program je prekinut.

Mediji su potom saopštili da se nutricionistkinja oseća dobro, a portali su preneli da su joj lekari savetovali da obavi kardiološke preglede.

Inače, nedavno je voditeljka koja je izveštavala o otkazanom lansiranju NASA rakete, Džuli Čin, hitno prebačena u bolnicu nakon što je doživela moždani udar uživo u prenosu. U jednom trenutku se izvinila gledaocima i rekla da se ne oseća dobro, posle čega se nije vratila u studio.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:02

VODITELJKA PRVI PUT O DEPRESIJI ZBOG KOJE JE PRESTALA DA SE POJAVLJUJE U JAVNOSTI: Tri godine su gledali kako se smejem!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track