MAJSTOR SLAVKO U POLA NOĆI PIJAN IZ KAFANE OTKAZAO RAD LAMINATA: Napisao poruku gazdarici, a ona mu OPROSTILA zbog OVOGA!
Foto: Shutterstock

pijan iz kafane

MAJSTOR SLAVKO U POLA NOĆI PIJAN IZ KAFANE OTKAZAO RAD LAMINATA: Napisao poruku gazdarici, a ona mu OPROSTILA zbog OVOGA!

Zanimljivosti -

Majstorski posao izuzetno je naporan, dugotrajan i nepredvidiv, a ponekada to može da iznervira pojedince kojima je taj zanatlija u trenutku potreban. Izvesna žena Anamarija suočila se baš sa tim kada joj je majstor za laminat Slavko u pola noći javio da neće moći da dođe da radi sutradan ujutru uz poprilično dobro opravdanje.

On je Anamariji, koja ga je angažovala, a postavi laminat, otvorio dušu i objasnio zašto sutra ujutru neće moći da dođe i uradi posao:

- Dobro veče, Anamarija, ja da javima da ne mogu da dođem sutra u 7. Ostavila me je žena, zapio sam se u kafani, razumite me ili ne. Pozdrav, Slavko majstor za laminat.

Anamarija je Slavku odgovorila na poruku poprilično irončno, ali bez ljutnje:

- Dobro veče Slavko. Odbolujte Vi to, laminat može da sačeka dogodine.

Slavko je bio veoma zahvalan za razumevanja.

- Hvala, doći ću za par dana. Ode danas žena, spakovala stvari. Ja došao kući, nje nema. Ostavila ručak - požalio se dalje Slavko, na šta mu je Anamarija napisala da joj je žao. Ova prepiska osvanula je na društvenoj mreži Tviter i vrlo brzo je postala viralna.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:45

OVA DEVOJKA JE PRAVI MAJSTOR! Nina Svilarić je jedina automehaničarka u Srbiji, a mušterije su PREZADOVOLJNE njenim uslugama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track