STANODAVAC SNIMIO RAZGOVOR S PODSTANARKOM I SVI SU U ŠOKU: Duplirao joj KIRIJU, a evo kako je REAGOVALA! Svi se OBRUŠILI na njega
Foto: Printscreen Tiktok

NIJE REDAK SLUČAJ U POSLEDNJE VREME

STANODAVAC SNIMIO RAZGOVOR S PODSTANARKOM I SVI SU U ŠOKU: Duplirao joj KIRIJU, a evo kako je REAGOVALA! Svi se OBRUŠILI na njega

Zanimljivosti -

U jeku divljanja cena svega, pa i nekretnina, na TikToku je osvanuo snimak navodnog razgovora stanodavca i podstanarke koja u toj kući živi već 10 godina.

Raul Boluf, američki tiktoker koji je objavio snimak, sebe opisuje kao "investitora u nekretnine i stanodavca". U snimku se čuje kako ženi, za koju tvrdi da je podstanarka, govori da bi joj povećao stanarinu sa 1.100 dolara na 2.200 dolara.

"Zanima me da li planirate da ostanete u toj kući?" pita je Raul, na šta žena odgovara da planira.

"Ne znam da li vam je pređašnji vlasnik govorio, mi smo kupili kuću. Znam da vam je stanarina bila 1.100 dolara, to je dosta niska cena za današnje tržište, pa ću morati da vam povećam stanarinu. Kuće u tom području idu i do 2.500 dolara. Mi možemo da se dogovorimo na 2.000-2.200 dolara", predlaže joj.

"Vi se šalite?" čuje se zatim uznemireni ženski glas. "Pa to je duplo više nego sad, ja to ne mogu da priuštim. Imam decu i već radim dva posla", govori ona. U sledećem snimku žena navodno preti da će "zapaliti kuću".

Snimak je uznemirio korisnike TikToka. "Odvratan si", "Čisto zlo", "Evo zašto ljudi mrze stranodavce", komentarisali su.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:42

STUDENTI U POTRAZI ZA STANOVIMA, KIRIJE PREVISOKE, A OBJEKATA NEDOVOLJNO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track