OVAKO IZGLEDA POPAJ IZ STVARNOG ŽIVOTA: Svi se SMRZNU kad ga vide jer ima OGROMNE ruke i šake, neki se uplaše, DECA ovako reaguju
Foto: Printscreen Tiktok

neverovatno

OVAKO IZGLEDA POPAJ IZ STVARNOG ŽIVOTA: Svi se SMRZNU kad ga vide jer ima OGROMNE ruke i šake, neki se uplaše, DECA ovako reaguju

Zanimljivosti -

Džef Dejb (59) je u školi dobio nadimak Popaj i kaže da se svi "zalede" kad ga vide u stvarnom životu zbog njegovih ogromnih ruku i šaka. Šampion u obaranju ruke, neverovatno sliči liku iz crtića.

Čak i kao beba Džef je bio ogroman i njegovi su ga roditelji zbog ogromnih ruku odveli kod lekara da provere ima li nekih abnormalnosti. Iako su ga testirali, njegovi glomazni udovi i obim podlaktica od 49 cm ostaju neobjašnjivi. 59-godišnji deda iz Minesote, sada ima više od milion pratilaca na društvenim mrežama gde voli da pokazuje svoje telo.

@jeffdabe Big thanks to everyone that stopped to say hi , get a pic or just a smile and a nod ? I see all of u and appreciate it ????#teamdabe #jeffdabe??? #grandpasoftiktok #tiktok #LikeAMonarch #fyp #PostitAffirmations #trending #fypシ #bighands #cheetos #fritolay #funsize #armwrestling #champion ♬ original sound - Jeff Dabe MN Armwrestler

Mnogi se uplaše kad ga lično upoznaju.

- Mnoge od njih jednostavno vidite da se zamrznu na minut. Ne žele da razgovaraju. Malo je smešno. Odmah znam kad me neko primeti, vidi im se na licu i na prvu loptu ne mogu da veruju - priča Dejb.

Njemu to ne smeta. Najdraža su mu mala deca.

- Mala deca su ta koja su najsmešnija. Nisu sramežljivi i odmah mi priđu i ispituju me, što mi se sviđa - kaže Džef.

Deca su mu zabavna jer ne vide ništa loše u tome, dok se drugi više čude njegovom izgledu.

- Neki se prvo plaše da razgovaraju sa mnom zbog moje veličine, a onda kad me upoznaju... kažu da sam fin i tako to... - objašnjava.

Kada ga pitaju hoće li se neki hrabri stranci ikad da pokušaju da se potuku s njim, on se samo nasmeje.

- To je bilo u danima kada sam visio po barovima. Uvek sam mogao da priđem tipu koji bi pokušao da napravi problem nakon nekoliko pića - priznaje Džef.

Navijačice su mu dale nadimak Popaj dok je bio u rvačkom timu u školi i od tada se to zadržalo, ali nikad mu to nije smetalo, čak je, priznaje i sam, uživao u pažnjikao dete, prenosi Daily Star.

Proveo je godine pobeđujući na takmičenjima u obaranju ruke, uključujući i titulu državnog prvaka. Popularnost mu je porasla kada su njegova supruga i ćerka s njim krenule da snimaju klipove na društvenim mrežama.

@jeffdabe I can pull a bit with my right hand ? Jujimufu is cool #jeffdabe??? #fyp ♬ original sound - Jeff Dabe MN Armwrestler

- Ne mogu da verujem da su jednostavna videa u kojima ja nešto radim po kući popularna... Još uvek ne mogu da verujem da to što radim putuje po celom svetu.. - kaže on.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:52

POZNATI GLUMAC TUŽAN ZBOG ODLASKA KOLEGA: Bili su sa nama od prve epozode i bilo smo kao porodica SVE JE JAKO ČUDNO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track