PRIČA O PATNJI NAJDEBLJEG TINEJDŽERA IKADA: Imao je 320 kilograma sa 15 godina i borio se za život, lekarima MISTERIJA (VIDEO)
Foto: Youtube printscreen

trnovit put

PRIČA O PATNJI NAJDEBLJEG TINEJDŽERA IKADA: Imao je 320 kilograma sa 15 godina i borio se za život, lekarima MISTERIJA (VIDEO)

Zanimljivosti -

Džejkob Miler jednom je bio najdeblji tinejdžer na svetu, kada je sa samo 15 godina, ima 320 kilograma. Potom je shvatio da će ga telesna masa ubiti. I krenuo je na put da se spasi.

Priča o njemu zabeležena je u brojnim dokumentarcima. Imao je hormonalne poremećaje i dobijao 45 kilograma godišnje, prenose mediji, kao i da je sa godinu dana imao 23 kilograma.

- Rođen je 5 nedelja pre termina. Uvek je bio "veliko dete". Bio je laka meta za šale svojih vršnjaka - priča njegova porodica. Deka otkriva da nije mogao da prenese Džejkoba preko ulice kada je bio star godinu i po dana.

Dzejkob Miler
foto: Youtube printscreen

Zlostavljanje od strane dece uzelo je maha, pa je menjao škole, i postao je depresivan.

Lekari su tvrdili da je u pitanju hormonalni poremećaj, ali ga nisu identifikovali. Pretilo je da prođu godine pre nego otkriju zbog čega Džejkob raste toliko brzo, a vremena nisu imali. Težina mu je ugrožavala život.

Džejkob Miler
foto: Youtube printscreen

Krenuo je na strogu dijetu, a potom mu je odrađena i operacija koja je trebalo da mu pomogne da smanji kilažu. Patio je od dijabetesa, masne jetre... Mnoge boljke su se gomilale, bez rešenja.

Ali, Džejkob se nije predavao. DIjete, vežbanje... borba nije prestala. Na kraju dokumentarca o njemu, imao je 240 kilograma. Smršao je neverovatnih 80 kilograma.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track