E, MOJA STAMENA, DA SI OVO ZNALA DRUGAČIJE BI ŽIVELA: Iz Švajcarske gradila luksuz na istoku Srbije, deca donela tužnu odluku
Foto: Youtube Printscreen

ispovest

E, MOJA STAMENA, DA SI OVO ZNALA DRUGAČIJE BI ŽIVELA: Iz Švajcarske gradila luksuz na istoku Srbije, deca donela tužnu odluku

Zanimljivosti -

Stanovnik jednog sela na istoku Srbije podelio je sa internetom priču o jednoj Stameni i njenim snovima, koji su na kraju ostali nedosanjani.

Naime, on je podelio priču o Stameni i njenoj deci, koja bi mogla da vas rastuži.

- Kod nas u selu nema normalne kuće, samo vile i zamkovi - počinje on.

- Komšinica koja je preko milion evra uložila u vilu sa 15 soba, bazenom i placom od 80 ari je preminula, nije dočekala penziju, dalje nastavlja.

Objašnjava da deca u Švajcarskoj imaju sve, i da nisu bili zainteresovani za ovo imanje, pa su ga prodali za 150.000 evra. Kaže da to tek 10 odsto od onog što je uloženo.

ispovest
foto: printscreen

- Sa jedne stane drago mi je što će tu neko živeti i uživati u toj lepoti, koju su punih 30 godina krvavim parama gradili. S druge strane mi je žao što je toj ženi prošao život u pravljenu i sređivanju kuće koja im nikada nije trebala.

- A san joj je bio da je napravi za unučiće da oni tu žive. Promašen život - zaključuje on.

- E moja Stamena, da si ovo znala, da li bi drugačije živela - pita se na kraju, i dodaje da se u bazenu ispred kuće kupaju neka tuđa deca.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track