PREMINULA ŽENA KOJA JE NEDAVNO OŽIVELA: Već su je jednom proglasili MRTVOM, a onda je počela da kuca IZ KOVČEGA! (VIDEO)
Foto: Youtube/Associated Press

RODBINA BILA ŠOKIRANA

PREMINULA ŽENA KOJA JE NEDAVNO OŽIVELA: Već su je jednom proglasili MRTVOM, a onda je počela da kuca IZ KOVČEGA! (VIDEO)

Zanimljivosti -

Žena iz Ekvadora umrla je nekoliko dana nakon što su je ožalošćeni članovi porodice na njenoj sahrani šokirani pronašli živu u kovčegu. Belu Montoju (76) pronašli su živu nakon što ju je prethodno mrtvom proglasio lekar u bolnici u gradu Babahojo.

Nakon što su njeni ožalošćeni čuli kako kuca iz kovčega, hitno je vraćena u istu bolnicu na lečenje. Sedam dana provela je na intenzivnoj nezi, a ekvadorsko ministarstvo zdravlja potvrdilo je da je umrla u petak od ishemijskog moždanog udara.

U saopštenju ministarstva dodaje se da je bila pod "stalnim nadzorom" dok je bila u bolnici.

Nakon njene smrti 16. juna, gospođa Montoja vraćena je u isto pogrebno preduzeće gde je bila i pre prvih priprema za ukop na javnom groblju, izvestili su lokalni mediji.

Ekvadorsko ministarstvo zdravlja formiralo je savet stručnjaka da istraži njen slučaj.

Sličan slučaj u Njujorku

Nakon što je 9. juna bila proglašena mrtvom, gospođa Montoja stavljena je u kovčeg i odvezena u pogrebno preduzeće u Babahoju, jugozapadno od glavnog grada, Kvita.

Međutim, nakon gotovo pet sati u kovčegu žena je kucala, što je čula njena rodbina koja je pristigla kako bi je presvukla za sahranu.

Bela Montoja nije jedina osoba koja je nedavno "oživela" nakon što je zvanično proglašena mrtvom. U februaru je otkriveno da 82-godišnja žena diše dok je ležala u pogrebnom preduzeću u državi NJujork. Proglašena je mrtvom tri sata ranije u staračkom domu.

(Kurir.rs/ Net.hr)

Bonus video:

00:27

ZA BAKOM ROSOM LUDI SVET Pokušala je da ugura naočare u CRNI SOK, a rezultat je toliko URNEBESAN da nećete prestati da se smejete

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track