DETE LOPTOM SLOMILO KOMŠIJINU LAMPU! Sused se obratio roditeljima: Klincu su dijagnostifikovali OVU BOLEST, ali nije mi ga žao!
Foto: Printscreen/Twitter

FOTO

DETE LOPTOM SLOMILO KOMŠIJINU LAMPU! Sused se obratio roditeljima: Klincu su dijagnostifikovali OVU BOLEST, ali nije mi ga žao!

Zanimljivosti -

Piter Čen odlučio je da pošalje očajničku poruku komšijama nakon što su njihova deca po stoti put šutnula loptu u njegovo dvorište i razbila jedno od spoljnih svetala.

- Komšijina deca stalno bacaju stvari preko ograde. Lopte, igračke, autiće, cipele, flaše, smeće. Danas su nas gađali lopticom i polomili bočno svetlo - napisao je on na Tviteru i otkrio da je to prelila čašu. Zato je odlučio da odgovori ljubaznom porukom koju je zaglavio na lopti.

- Zdravo, samo vas obaveštavam da je ova lopta razbila našu lampu. Ako možete, molim vas, obavestite decu da je ovo poslednji put da vraćamo loptu. Bili bismo zahvalni, hvala. Piter (komšija) - pročitana poruka.

Korisnici Tvitera pohvalili su Piterov smiren pristup, a jedan je priznao: „Ovo je mnogo lepša poruka nego što bi bila moja“. Piter je kasnije rekao da su ga komšije zvale i da je njihov izgovor bio da je detetu upravo dijagnostikovan ADHD.

- Želeo bih da saosećam, ali kao dete sam imao ekstremni ADHD i još uvek sam znao granice. Dakle, pošto i sam imam ADHD, manje saosećam - rekao je on.

(Kurir.rs/Index.hr)

Bonus video:

00:38

NOVI PROBLEM ZA PEŠIĆA, ALI TU SU I LEPE VESTI! Jaramaz otpao sa spiska za Mundobasket, ali su se ovi momci priključili Orlovima!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track