DŽINOVSKA PANDA PROSLAVILA ROĐENDAN UZ TORTU SA PET SPRATOVA! U šangajskom zoo vrtu PRAVA ŽURKA, a evo zašto je zovu "bele čarape"
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

DŽINOVSKA PANDA PROSLAVILA ROĐENDAN UZ TORTU SA PET SPRATOVA! U šangajskom zoo vrtu PRAVA ŽURKA, a evo zašto je zovu "bele čarape"

Zanimljivosti -

Lepa slika stiže nam iz Šangajskog zoološkog vrta. Džinovska panda He Feng napunila je sedam godina, a tom prilikom priređena joj je prava rođendanska žurka.

centralni
foto: Kurir televizija

Nestašna i energična panda dobila je nadimak „Bele čarape“ jer ima belu dlaku na šapama. Veliki broj posetilaca došao je da je vidi pošto se nakon boravka u Šangaju uskoro vraća u Čengdu - istraživačku bazu za uzgoj džinovskih pandi u provinciji Sečuan. Zaposleni su pripremili gozbu od bambusa i rođendansku tortu u pet nivoa.

00:18

DŽINOVSKA PANDA PROSLAVILA ROĐENDAN UZ TORTU SA PET SPRATOVA! Napunila sedam godina, u šangajskom zoo vrtu PRAVA ŽURKA!

- Od dna do vrha, torta je napravljena od smrznutog soka od pomorandže, soka od kivija, soka od zmajevog voća, sa crvenom jabukom na vrhu - rekao je radnik šangajskog zoo vrta.

A pandom je bila oduševljena jedna od najmlađih posetiteljki:

centralni
foto: Kurir televizija

- Mislim da je panda veoma slatka. Ima bucmasto lice. Jako sam srećna sto sam je videla.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track