ČOVEK KOJI JE SEDAM PUTA DOBIO NA LUTRIJI OTKRIO SVOJE TRIKOVE: Ovo su 3 ključne stvari kojih se pridržava i zato je LOTO MILIONER
Foto: Printscreen YouTube

MNOGI SE S OVIM NE BI SLOŽILI

ČOVEK KOJI JE SEDAM PUTA DOBIO NA LUTRIJI OTKRIO SVOJE TRIKOVE: Ovo su 3 ključne stvari kojih se pridržava i zato je LOTO MILIONER

Zanimljivosti -

Verovatno svaki čovek na svetu u nekom trenutku razmišlja šta bi uradio kada bi pobedio na lutriji. Neki bi spiskali novac na luksuzne automobile, egzotične odmore ili novu garderobu, dok drugi razmišljaju o otplati hipoteka ili kupovini kuće ili stana.

Sedmostruki pobednik na lotu, Ričard Lastig, podelio je svoje savete o tome kako povećati šanse u izvlačenju lutrije. Ovaj čovek iz Orlanda na Floridi u SAD osvojio je velike dobitke u sedam lutrijskih igara koji su iznosili više od milion dolara.

Lutrija, Igra na sreću
foto: Profimedia

"Tri stvari koje možete da uradite kako biste povećali svoje šanse za dobitak na lutriji su da odaberete sopstvene brojeve i držite ih se svaki put, odredite računicu i nikada ne trošite novac za stanarinu ili namirnice da igrate lutriju", izjavio je za Fox.

Međutim, jesu li Ričardovi saveti zaista korisni?

Pa, njegov prvi savet je da odaberete brojeve i držite ih se svaki put. Problem je u tome što se brojevi lutrije biraju potpuno nasumično, što znači da nijedna kombinacija neće povećati vaše šanse u bilo kojoj prilici, prema Forbsu.

Ričardov drugi savet je jednostavan: odredite računicu. To je svakako dobar savet. Nema smisla osvojiti 10 hiljada dolara ako ste već potrošili 20 hiljada dolara na listiće. A Ričardov treći savet? Veće su šanse da osvojite nagradu ako više igrate.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:30

I TO NA RUSKOM! Suzana Mančić OPET ČESTITALA Putinu rođendan! Zbog njene poruke svi su UMRLI od SMEHA (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track