"ISPRIČAĆU VAM NAJBIZARNIJI ZAHTEV KOJI SAM DOBILA OD MILIONERA" Radi na superjahti s TRULIM BOGATAŠIMA, a sad je otkrila pozadinu
Foto: Instagram/giselleazueta

NIJE UVEK LAKO

"ISPRIČAĆU VAM NAJBIZARNIJI ZAHTEV KOJI SAM DOBILA OD MILIONERA" Radi na superjahti s TRULIM BOGATAŠIMA, a sad je otkrila pozadinu

Zanimljivosti -

Članica posade superjahte otkrila je tajne bogatih – uključujući i najčudniji zahtev koji je dobila. Žizel Azueta dospela je na naslovnice pre nekoliko meseci nakon što je otkrila kako je zapravo raditi za milionere i milijardere, a sada se vratila s više sočnih detalja. Ova 39-godišnjakinja je prvi put krenula u industriju superjahti pre nekoliko godina, nakon što ju je prijatelj pozvao da vidi jednu, prenosi The Sun.

Ali, raditi za ljude koji imaju previše novca ponekad može biti pravi izazov, s mnogo čudnih zahteva. "Ispričaću vam priču o najbizarnijem zahtevu koji mi je ikada uputio milioner... da pripremam stvari za kućne ljubimce", rekla je Žizel, "Jednom su gosti putovali sa svojim psom, a upitnik koji im je poslat tražio je podatke o ljubimcu".

"Gosti su napisali da žele da svako veče pečemo odrezak za pseću večeru. Kuvaru je takođe napomenuto da pazi jer pas pije samo flaširanu vodu i takođe, kao dodatni zadatak - neko je morao psu da trlja uši dok je jeo", dodala je Žizel, te se našalila: "U sledećem životu želim da budem bogat pas, odlučila sam".

Drugi put je drugi milioner tražio da im se kada napuni flaširanom vodom. Prisetila se: "Jednom smo imali goste, a žena je tražila da joj napunimo kadu vodom. Ali, ne bilo kojom vodom – flaširanom vodom. Trošili smo oko 400 flaša dnevno tokom tog putovanja zbog pijenja i pranja, bilo je ludo".

Žizel je u sadašnjoj ulozi zadužena za enterijer jahte i odnose s gostima. Rekla je: "Ja sam zadužena za sve kupovine za posadu, listu preferiranih gostiju, kupovinu ukrasa i pogodnosti za goste. Volim da planiram događaje i tematske večeri! Ali, takođe moram da nadzirem hostese u perionici i domaćinstvu, kao i da budem zadužena za administraciju i račune jahte".

Za svakoga ko želi da krene u industriju, Žizel kaže da vas to tera da rastete kao osoba i postajete izuzetno nezavisni. Dodala je: "Dosta poznajete sebe budući da provodite puno vremena sami sa sobom. To je vrlo dobro plaćena industrija, a takođe je i vrlo površna industrija. Ali, sva neverovatna mesta, pogledi, zalasci sunca, prijatelji s kojima radite iz različitih delova sveta, čine sve to vrednim truda. Posada postaje vaša porodica".

(Kurir.rs/ The Sun/ Vecernji.hr)

Bonus video:

01:33

OVAKO SADA IZGLEDA JAHTA SADAMA HUSEINA! Iračanima sada služi za piknik

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja