MEĐU KAMENJEM NA PLAŽI NALETEO JE NA NEOBIČNOG STVORA: Odneo ga je kući, a PRAVI ŠOK je usledio kada je stvorenje počelo da RASTE
Foto: TikTok/animalskind

neverovatan obrt

MEĐU KAMENJEM NA PLAŽI NALETEO JE NA NEOBIČNOG STVORA: Odneo ga je kući, a PRAVI ŠOK je usledio kada je stvorenje počelo da RASTE

Zanimljivosti -

Na Tik Toku pojavio se jedan snimak na kojem se vidi kako mladić opušteno šeta plažom. U jednom trenutko među kamenjem je primetio jednu čudnu opnu u kojoj je plutalo neko stvorenje.

Približio ga je prema suncu, a unutra se video živi embrion koji se pomerao. Bilo mu je žao da ga ostavi na plaži, pa je neobično stvorenje poneo sa sobom kući.

Mladunče ajkule

Najpre ga je držao u čaši sa slanom vodom, a kako je stvorenje raslo prebacio ga je u veći prostor. U jednom trenutku shvatio je da se stvorenje koprca i pokušava da izađe iz opne, pa ga je uz pomoć makaza oslobodilo.

@animalskind My brother discovered a strange egg at the beach, which hatched into a mysterious creature. He took it home and studied it carefully, and received an unexpected surprise #shark #bambooshark #babyshark #sharkstory #animalrescue #animalskind ♬ nhạc nền - Animals Kind

Maleno zmijoliko stvorenje se praćakalo, pa ga je mladić prebacio u akvarijum. Šok je usledio kad je stvorenje počelo da raste i postajalo je jasno da je u pitanju mladunče ajkule.

Neverovatno je šta je ovaj morski sisar osećao da ga je mladić spasao. Svaki put kad bi spustio ruku u akvarijum, ajkulica je dolazila da se pomazi s njim.

- Moj brat je pronašao čudno jaje na plaži sa misterioznim stvorenjem unutra. Odneo ga je kući i pažljivo čuvao, a nakon što se izleglo neobično stvorenje usledilo je neočekivano iznenađenje - stoji u opisu ovog snimka.

Usledili su brojni komentari.

- Misteriozno stvorenje je mladunče bambus ajkule.

- More čuva brojne tajne.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track