OVO SU SREĆNI BROJEVI U 2024. GODINI ZA SVAKI ASTRO ZNAK: Devicama trojka donosi PROSPERITET, a Vodolije prati ova ANĐEOSKA CIFRA
Foto: Shutterstock

numerologija

OVO SU SREĆNI BROJEVI U 2024. GODINI ZA SVAKI ASTRO ZNAK: Devicama trojka donosi PROSPERITET, a Vodolije prati ova ANĐEOSKA CIFRA

Zanimljivosti -

Dok ispraćamo 2023. i dočekujemo novu kalendarsku godinu spoznaja o srećnom broju može da bude od velike koristi. Astrolozi su izračunali koji broj će kom horoskopskom znaku biti taličan od prvih dana januara do kraja decembra 2024. godine.

Horoskop, Brojevi, Numerologija
foto: Profimedia

Ovan – broj devet

U 2024. godini usmerite svoju energiju i prihvatite moć broja devet da biste ostvarili ono o čemu već dugo vremena maštate. Trudite se da budete pošteni u potezima koje povlačite kako vam sreća ne bi okrenula leđa.

horoskop, ovan
foto: Profimedia

Bik – broj šest

Vi ste po prirodni stabilni i postojani, a u 2024. godini sreća vam dolazi kroz uravnoteženi i harmonični broj šest. Iskoristite 2024. da biste postigli finansijsku stabilnost i emotivno blagostanje.

horoskop, bik
foto: Profimedia

Blizanci – broj pet

Vi ste prilagodljivi i radoznali. U 2024. prigrlite promene, tražite nova iskustva i dopustite da vas energija broja pet dovede do novih uzbudljivih spoznaja.

horoskop, blizanci
foto: Profimedia

Rak – broj dva

Usredsredite se na partnerstva, odnose i harmoniju kako biste uživali u blagostanju koje vam dolazi kroz energiju broja dva. Ne dozvolite sebi da odustanete ako vam nešto ne uspe iz prve - iz drugog puta sigurno hoće.

horoskop, rak
foto: Profimedia

Lav - broj jedan

Vi ste rođeni vođa, a 2024. godina će biti vaša godina, jer ćete konačno prigrliti liderske veštine i preuzeti kontrolu nad svakim segmentom života. Dopusite da vas energija jedinice vodi do uspeha koji ste zaslužili.

horoskop, lav
foto: Profimedia

Devica - broj tri

U 2024. godini obratite pažnju na komunikaciju, kreativnost i samoizražavanje da biste privukli mogućnosti za lični rast. Broj tri će vam biti odličan saveznik na tom putu.

horoskop, devica
foto: Profimedia

Vaga – broj sedam

U 2024. sreća će vas pratiti kroz broj sedam. Tragaćete za unutrašnjom mudrošću, verovati svojim instinktima i dozvoliti da vas mistična energija koju broj sedam nosi uvede u carstvo harmonije kojoj toliko težite.

horoskop, vaga
foto: Profimedia

Škorpija – broj osam

U godini koju će obeležiti promene prihvatite energiju koju sa sobom nosi broj osam. Budite samopouzdani i gledajte kako se posle vaše lične transformacija transformišu i okolnosti u kojima se nalazite.

škorpija, horoskop
foto: Profimedia

Strelac – broj četiri

Sreća vam dolazi kroz poteze koji vam do sada nisu bili svojstveni. Poželećete da se primirite, da kanališete svoj avanturistički duh i da postavite temelje za miran i stabilan život. Mistika broja četiri će vam pomoći u tome.

horoskop, strelac
foto: Profimedia

Jarac – broj 10

Ciljajte visoko i ne obazirite se na one koji pokušavaju da vam „slome krila“ – energija broja deset će vam dati snagu koja vam je potrebna da snove pretvorite u stvarnost. Naredna 2024. biće godina vašeg najvećeg profesionalnog uspeha.

horoskop, jarac
foto: Profimedia

Vodolija – srećan broj 11

Prihvatite vizionarsku energiju broja 11 za koji se ujedno veruje i da je anđeoski broj. Oslonite se na intuiciju, istražite nove ideje i dozvolite energiji broja 11 da vas dovede do revolucionarnih otkrića. Možda nećete spasiti svet, ali sebe sigurno hoćete.

horoskop, vodolija
foto: Profimedia

Ribe – srećan broj 22

Uronite u svet mašte, sledite svoje snove i dopustite energiji broja 22 da vam pokaže koliko je snažna moć vere. U 2024. godini proširićete duhovne spoznaje i shvatiti šta vam je zaista važno u životu.

horoskop, ribe
foto: Profimedia

(Kurir.rs/Republika/T.B.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track