NIKAD VIŠE NEĆU UČESTVOVATI U IGRICI TAJNI DEDA MRAZ NA POSLU: Kad je video šta je dobio od kolege, POLUDEO JE (VIDEO)
Foto: TikTok/star_hollywood

JAKO SE IZNERVIRAO

NIKAD VIŠE NEĆU UČESTVOVATI U IGRICI TAJNI DEDA MRAZ NA POSLU: Kad je video šta je dobio od kolege, POLUDEO JE (VIDEO)

Zanimljivosti -

Tajni Deda Mraz je zanimljiva igrica kojoj se svi radujemo, a kada napokon dođe na red može da se zavrpi na na jedan od dva načina: ili vam tajni Deda Mraz bude prijatelj iz kancelarije i dobijete savršen poklon ili vam onaj tip sa kojim nikada niste razgovarali donese nešto beskorisno.

Jedan mukarac se toliko iznervirao zbog ove igrice da se zakleo da „nikada“ više neće učestvovati u Tajnom Deda Mrazu. Mora da je prilično uvredljiv ili zaista glup poklon, zar ne?

poklon
foto: Printscreen

Objašnjavajući zašto više neće učestvovati u „Tajnom Deda Mrazu na bilo kom poslu, bilo kom radnom mestu, nikada više“, korisnik „Star Holivud“ rekao je da je otišao „do kraja“ sa svojim poklonom.

- Stavio sam božićne lampice na kesu, papir Deda Mraza, stavio sam zvona na torbu sa poklonima - rekao je on.

A kada se pojavio na poslu i stavio svoju poklon sa ostalima, bio je „uzbuđen“.

- Osoba ponekad može da dobije samo taj jedan poklon [za Božić], tako da se trudim da uvek dam sve od sebe - rekao je čovek.

Kada su svi počeli da razmenjuju svoje poklone, čoveku je rečeno da se osoba koja ga je imala nije pojavila na poslu i da se vrati u ponedeljak po poklon.

Kada je ponedeljak napokon došao, dobio je svoj poklon. Tiktoker je otvorio malu zelenu kutiju da bi otkrio gomilu mini Reese’s, Hershei’s i drugih američkih brendiranih čokolada.

- Imajte na umu, ograničenje je bilo 25 dolara (19,80 funti) - ističe on. Prepoznavanje brendova može biti "skupo", on smatra da je osoba koje je kupila poklon morala da potroši nešto novca samo na "fensi" kutiju.

- Ali svi, ja dobijam kutiju slatkiša - požalio se na TikToku, pa se čini da mu to nije bilo dovoljno slatko jer ga je kupovina sitnih čokolada zauvek odvojila od Tajnog Deda Mraza.

(Kurir.rs/LadBible/A.G.)

Bonus video:

11:59

DA LI ĆE AMERIKA POSLATI RUSIJI BOŽIĆNI POKLON? Kastratović o TRI FAZE NAPADA AMERIKE NA RUSIJU: Ovo, sada, je PRETPOSLEDNJA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track