U OVOM PLEMENU ŽIVI 3.000 ŽENA I SAMO 7 MUŠKARACA: Spavaju na drveću da bi pobegli od POHOTNICA, a one ih hrane BELIM CRVIMA
Foto: CARL DE SOUZA / AFP / Profimedia / Profimedia

VIDEO

U OVOM PLEMENU ŽIVI 3.000 ŽENA I SAMO 7 MUŠKARACA: Spavaju na drveću da bi pobegli od POHOTNICA, a one ih hrane BELIM CRVIMA

Zanimljivosti -

U jednom plemenu u prašumama Amazonije živi preko 3000 žena i svega 7 muškaraca. Ovo pleme postalo je jedno od najpopularnijih na svetu kada se pojavio viralni TikTok snimak u kom je objašnjeno da muškarci tamo žive kao u pravom paklu.

Tamo žene donose sve odluke, imaju kontrolu nad svim, pa i na muškim pripadnicima plemena, menjaju muškarce po dogovoru, tako da svaka može da dođe na red, a koncept braka jednostavno ne postoji.

@jimlowery420

3000 Women and a population of 7 men. What would you do?

♬ original sound - Jim Lowery420

Svega 7 muškaraca je ostalo u plemenu, a u toj grupi se nalazi i jedan starac i jedan 13-godišnjak. Pored njih 7 u plemenu se nalaze i dečaci. Njihov zadatak je pravljenje dece i ne smeju da rade ništa drugo. Žene ih hrane belim crvima, da bi ih održali snažnima, a posebno se cene oni koji imaju veliku zadnjicu. Muškarci iz plemena noću spavaju na drveću da bi pobegli od žena koje ih jure da bi pravile decu.

(Kurir.rs/A.G.)

Bonus video:

11:44

NA SEVERU ALBANIJE ŽIVI PLEME HOTI, DIREKTNI POTOMCI NEMANJIĆA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja