U BRITANSKOM "MILIONERU" PITANJE O ŠLJIVOVICI ZA 150.000 €: Publika "UMRLA OD SMEHA" kad je videla kog je takmičar zvao U POMOĆ
Foto: X/100leBgd

MAMA ZNA ODGOVOR

U BRITANSKOM "MILIONERU" PITANJE O ŠLJIVOVICI ZA 150.000 €: Publika "UMRLA OD SMEHA" kad je videla kog je takmičar zvao U POMOĆ

Zanimljivosti -

Planetarno popularni kviz "Želite li da postanete milioner" i dalje se emituje u Velikoj Britaniji, a novac koji takmičari imaju mogućnost da osvoje je zaista primamljiv.

Na društvenoj mreži "X", nekadašnji "Tvitter", pojavio se isečak iz britanskog "milionera" u kojem je takmičar uspeo da osvoji 125.000 funti (150.000 evra) i to zahvaljujući tačnom odgovoru koji je dao na pitanje o srpskoj rakiji - šljivovici.

Pitanje je glasilo "Koje voće je glavni sastojak šljivovice rakije?", a kao odgovori su ponuđeni višnja, kajsija, pomorandža i šljiva. Ipak, na pitanje na koje bi svako od nas "kao iz topa" znao tačan odgovor, takmičar ga nije znao, a onda je odlučio da iskoristi pomoć "pozovi prijatelja".

- Moraću da pozovem prijatelja, ne znam... - rekao je on.

- Imate žestokog ljubitelja rakija među prijateljima? - upitao je voditelj.

- Moju mamu - odgovorio je takmičar i nasmejao sve u studiju.

Mama je iz prve znala da je tačan odgovor šljiva, što je ovom takmičaru omogućilo da osvoji neverovatnih 150 hiljada evra.

(Kurir.rs/Srbija Danas/T.B.)

Bonus video:

28:42

KVIZ-S06-EP34

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track