"JE L ON KOMBAJN?! JEDE KAO MEĆAVA!" Iva šokirala mreže kad je objavila šta jede njen pas: "Brate ja sam mislila da ti je to dete"
Foto: Printscreen

au!

"JE L ON KOMBAJN?! JEDE KAO MEĆAVA!" Iva šokirala mreže kad je objavila šta jede njen pas: "Brate ja sam mislila da ti je to dete"

Zanimljivosti -

Pas po imenu Blu postao je zvezda TikToka zahvaljujući svojoj vlasnici Ivi koja je počela da snima njegove obilne i raznolike obroke koji su šokirali region.

Iako su korisnici TikToka podeljeni što se tiče same ishrane ovog psa iz Hrvatske, njegova vlasnica se ne obazire na mišljenje drugih, te se trudi da svom psu da ono najbolje. Pa tako, na svom profilu Iva deli sve ono što njen pas jede u toku dana.

U njegovu ishranu uključeno je sirovo meso, losos, pileća džigerica, pačji vratovi, kokošji bataci ali i bataci druge živine.

Takođe, uz sirovo meso, obavezni su i voće i povrće, ali i razni, kako kaže Iva "nezaobilazni" umaci.

Osim ove Hrvatice, sve je više vlasnika pasa koji su se odlučili na sirovo meso umesto industrijske hrane za pse. Međutim, i pored toga, TikTok profil je prepun komentara o Blue-ovoj prehrani - što njegovu vlasnicu ne sprečava da iz dana u dan snima šta je na njegovom meniju.

"Je l' Blu dinosaurs ili?", "Blu jede bolje i više od mene", "Brate ja sam mislila da ti je Blu dete", "Šta taj pas najviše ne voli od hrane?", "Ja svom dajem pare, pa on sebi sam kupi šta voli", "Je l' Blue kombajn?", "Cela plata na psa, pa lepo", glasili su neki od komentara.

Iva se nakon velikog broja komentara javila te objasnila zašto mu sprema obilne obrok.

"Mnogi su me pitali koliko dnevno puta Blu jede s obzirom na količinu hrane koju dobije, i odgovor je samo jednom. Em je njemu tako najzdravije, em je meni tako najlakše", priznala je ona.

(Kurir.rs/Blic/Index)

Bonus video:

01:54

NATAŠI UGINUO PAS OD TROVANJA TOKOM ŠETNJE: Posle deset sekundi krenula joj pena na usta! Šokantno nasilje nad životinjama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track