DEVOJČICA (7) U TELU STARICE DOBIĆE BRATA: Rodiće se Niko, a kad pričam s njim, udari me i pomeri mi
Foto: Facebook

Vesela i pored bolesti

DEVOJČICA (7) U TELU STARICE DOBIĆE BRATA: Rodiće se Niko, a kad pričam s njim, udari me i pomeri mi

Život -
Svi moji prijatelji su se pitali da li će moja mama da rodi još jednu bebu. I rodiće, napisala je mala Adalija na Fejsbuj stranici

Mala Adalija Rouz, koja ima samo sedan godina, a izgleda kao starica, ima teško i retko oboljenje progeriju, objavila je na društvenoj mreži da će njana mama uskoro dobiti još jednu bebu a ona brata. Očekuje da dobije brata.

U videu koji je postavila na Fejsbuk ona sedi na majčinom krilu i mazi njen stomak dok govori: "Svi moji prijatelji su se pitali da li će moja mama da rodi još jednu bebu. I rodiće!“ - Dečak je. Rodiće dečaka i zvaće se Niko. Svaki put kad pričam sa njim, udari me i pomeri mi ruku", kaže ona.

http://www.youtube.com/watch?v=9UFqAOfd3hI

Iako je teško bolesna ova hrabra devojčica voli da peva i igra. Ona ima i neverovatnih 13.000.000 fanova na Fejsbuku, a dnevno joj piše na hiljade ljudi. Adalija je postala popularna kada je njena majka prošle godine podelila video na kome ona energično igra. Tada je imala samo šest godina. Njeno stanje, progerija, znatno ubrzava njeno starenje u odnosu na ostale. To znači da se očekuje da će ona mnogo kratko živeti. Deca sa progerijom žive u proseku 14 godina i stare čak 8 puta brže nego zdravi ljudi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track