Najnovije vesti

NISAM OPRAO ZUBE OD SVOJE 12. GODINE! Trpeo je nesnosne BOLOVE, a biće vam MUKA kad vidite kako danas IZGLEDAJU! (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook

užas

NISAM OPRAO ZUBE OD SVOJE 12. GODINE! Trpeo je nesnosne BOLOVE, a biće vam MUKA kad vidite kako danas IZGLEDAJU! (FOTO)

Zdravlje

Reni Dekart od svoje 12. godine nijednom nije oprao zube, jer ga roditelji nikad nisu terali na to. Mešutim, sada kao odrastao čovek, trpi posledice svoje loše odluke u detinjstvu.

- Roditelji me nikad nisu terali da perem zube. Ja sam najmlađe od osmoro dece, tako da razumem zašto više nisu imali snage da se bore. Tako sam do svoje 12 godine, dok su još imali kakvu-takvu kontrolu nada mnom prao zube možda jednom do dva puta nedeljno. Posle toga, prestao sam da ih perem. Tek nedavno počeo sam da perem zube, zato što ću svoje uskoro zameniti implantima pa želim da sebi usadim naviku pranja zuba.

Šta je rezultat tog nemara? Fali mi 11 zuba od čega je devet izvadio zubar, a dva su prosto otpala. Što se tiče preostalih zuba, pet je polomljeno i ima rupe, tri imaju karijes a ostali su samo strašno žuti. Razmak između zuba povećava mi se iz dana u dan. Zubi me više ni ne bole, kao da su prosto utrnuli, što i jeste istina jer su mi svi živci mrtvi. I kada me neki zub zaboli, nije uopšte strašno. Međutim, do pre pet godina, bio sam u stravičnim bolovima. Bolelo me je i da žvaćem, i da govorim a i da ćutim. Imao sam nekoliko gadnih infekcija istovremeno. Najgore bolove u životu koje sam pretrpeo, pretrpeo sam zbog zuba.

Eto, ovo je rezultat mog nemara. Sigurno vam ne izgleda lepo. Stidim se svojih zuba i iskreno se frapiram svaki put kad sam privlačan nekoj ženi. Istini za volju, doveo sam do savršenstva smejanje sa pokazivanjem minimalnog broja zuba.

Kako njegovi zubi danas izgledaju, pogledajte OVDE

Kurir.rs/Foto: Printscreen/Facebook

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...