Najnovije vesti

SARA (22) JE DOBILA MODRICE PO TELU I ODMAH OTIŠLA KOD LEKARA! Nedelju dana kasnije je UMRLA (UZNEMIRUJUĆI FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

ŽELELA DA UPOZORI DRUGE

SARA (22) JE DOBILA MODRICE PO TELU I ODMAH OTIŠLA KOD LEKARA! Nedelju dana kasnije je UMRLA (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Zdravlje

Sara Armstrong imala je simptome gripa i modrice po telu, a samo nedelju  dana nakon toga je umrla. Akutna leukemija pobedila je njeno mlado telo.

Jedne večeri bila je sa najboljom prijateljicom Danijel Džonson (22) koja je izjavila: "Rekla mi je da ne zna odakle joj te modrice, a ja sam je savetovala da odmah ode kod lekara koji ju je poslao na vađenje krvi. Vrlo brzo su je pozvali i rekli da hitno dođe u bolnicu. Dijagnostikovana joj je akutna mijeloidna leukemija. Ona je uvek nasmejana i uopšte nije shvatila koliko je situacija ozbiljna."

Za dijagnozu je saznala 24. januara, 29. je poslata na hemioterapiju, a već 1. februara je preminula. Iza sebe je ostavila dvogodišnju ćerku, supruga i mnogo prijatelja.

Htela je da fotografije njenog stanja budu podeljene kako bi proširile svest o tome kako ova bolest brzo napreduje. Želja joj je bila da spasi živote onima koji boluju od iste bolesti, a to još uvek ne znaju. Danjel je još ispričala i da je Sara bila jako pozitivna:

"Jaka i pozitivna, puna života. Ne mogu da verujem, mi smo sedele i smejale se veče pre nego što je umrla. Uvek se smejala i zasmejavala druge. Sve je činila za svoje bližnje, a bila je savršena majka."

Kurir.rs/Metro.co.uk/Foto: 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...