MAJKA I SIN U ISTO VREME TEŠKO OBOLELI: Zajedno se borili, a nakon 4 godine POBEDILI! Snimak će vam izmamiti SUZE! VIDEO
Foto: Printscreen/Twitter

DIRLJIVO

MAJKA I SIN U ISTO VREME TEŠKO OBOLELI: Zajedno se borili, a nakon 4 godine POBEDILI! Snimak će vam izmamiti SUZE! VIDEO

Život -

Viki Rigbi (40) i njen sin Džordž (8), tada četverogodišnjak, saznali su svoje stravične dijagnoze u svega nekoliko meseci razlike.

Viki je dijagnostifikovan četvrti stadijum raka debeloga creva 2016. godine, a svega četiri meseca posle, dijagnozu akutne limfoblastične leukemije dobio je njen sin. Četiri godine zajedno su prolazili različite operacije i hemoterapiju, a sada zajedno slave predivne vesti - oboje su izlečeni.

"Sećam se da smo govorili kako se sada moramo moliti za dva čuda - da oboje budemo dobro", prisetila se majka.

“Bez obzira na to koliko je bilo teško i opasno, uvek smo nekako znali da će se Džordž oporaviti. Proveo je tri i po godine u bolnici na lečenju. Kada smo ga prvi put vodili u bolnicu da vidimo šta mu je, ja sam se tek oporavljala od svoje operacije. Bilo je razdoblja kada smo zajedno bili u bolnici, a osoblje je bilo fantastično", ispričala je Viki.

Osoblje bolnice u kojoj su se mama i sin lečili imaju samo reči hvale za ovo dvoje boraca.

foto: Printscreen/Twitter

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen/Twitter

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track