Najnovije vesti

HIPERHIDROZA MOŽE DA SE REŠI BEZ OPERACIJE: Saznajte šta je delotvorno protiv prekomernog znojenja!
Foto: Profimedia

HIPERHIDROZA MOŽE DA SE REŠI BEZ OPERACIJE: Saznajte šta je delotvorno protiv prekomernog znojenja!

Zdravlje

Hiperhidroza, ili prekomerno znojenje je čest problem i kod mladih i kod starijih. Postoji mnogo načina da se ovaj problem reši. U ponudi su razne metode koje su, nažalost, uglavnom agresivne, poput ubrizgavanja botoksa ili odstranjivanja znojnih žlezda. Sad ne morate da se odlučujete na takav agresivan metod, jer na našem tržištu postoji preparat koji može da vam pomogne.

Uvezen iz Engleske, klinički odoben Perspi Guard sprej, rešiće problem u potpunosti. Osigurava petodnevnu potpunu zaštitu od znojenja i pratećeg neprijatnog mirisa i pruža prijatan osećaj. Ovaj sprej je snažno i delotvorno sredstvo koje pomaže ljudima koji pate od teških oblika hiperhidroze (prekomernog znojenja), a istovremeno dovoljno je blag za normalnu upotrebu i kod ostale populacije. Idealan je za primenu kod bitnih događaja poput: venčanja, zabava, poslovnih sastanaka, javnih nastupa i stresnih situacija.

foto: Promo

Perspi-Guard® je namenjen za žene i muškarce svih starosnih doba za upotrebu ispod pazuha, na dlanovima, stopalima i na grudima/leđima. Na početku tretmana preporučuje se korišćenje pet večeri za redom radi veće efikasnosti. Koristi se maksimalno tri puta nedeljno kako bi sprečili znojenje i neprijatne mirise. Nanosi se isključivo pred spavanje na suvu i čistu kožu. Prsnite 2-3 puta na željeni deo tela i sačekajte da se osuši. Sledeće jutro poželjno je isprati tretirani deo tela. Korišćenje dnevnih dezodoransa je dozvoljeno. Moramo napomenuti da Perspi-Guard® sprej nije dnevni dezodorans već medicinski antiperspirant protiv prekomernog znojenja (hiperhidroze).

Proizvod je u potpunosti laboratorijski testiran, prošao je sve oblike dermatološke kontrole u vidu alergija, reakcija kože na primenjeno sredstvo, uz dodatne testove za efikasno delovanje.

Njegova cena je 2.370 rsd, a možete ga poručiti OVDE, ili pozivom na broj telefona 011/442-0502, 011/442-0501, 064/866-0055 ili 062/220-352 radnim danima.

*Još sjajanih proizvoda, po pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći.

Foto: Profimedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...