OJAČAJTE ZGLOBOVE I KAŽITE ZBOGOM BOLOVIMA: Saznajte kako da obnovite problematičnu hrskavicu!
Foto: Promo

OJAČAJTE ZGLOBOVE I KAŽITE ZBOGOM BOLOVIMA: Saznajte kako da obnovite problematičnu hrskavicu!

Život -

Zašto su bolovi u zglobovima toliko čest problem? Hrskavica, zaštitni sloj zglobova, se troši tokom svake aktivnosti, a posebno kod starijih od 40 godina (u nekim slučajevima i ranije).

Kako se hrskavica troši, zglobovi postaju manje pokretni, a svaki pokret je bolniji. U nekim slučajevima potrebna je i operacija.

Zglobovi se ne mogu samostalno regenerisati, kao ni hrskavica, pa nam je za njeno obnavljanje potreban dodatak ishrani kako bismo i dalje mogli uživati u svim životnim izazovima, a to je moguće zahvaljujući ovoj jedinstbvenoj kombinaciji 7 sastojaka koje sadrže Dr.Viton Movens tablete.

foto: Promo

Koji su glavni sastojci potrebni za naše zglobove, tačnije za obnavljanje hrskavice:

Glukozamin (D-Glucosamine sulfate) kao glavni sastojak Dr. Viton MOVENS tableta ključan je za formiranje hrskavice, stvarajući čvrstu zaštitu vaših zglobova, a osim zaštite, podržava mobilnost i fleksibilnost zglobova.

Hondroitin (Chondroitin Sulfate) je glavni sastojak hrskavice, koji zadržava tečnost u zglobovima, „podmazuje“ ih i regeneriše. Takođe ublažava pritisak u zglobovima tokom fizičke aktivnosti.

MSM (metilsufonilmetan) je važan za sintezu kolagena u zglobovima. Kolagen je bitan za zglobove jer podržava strukturu hrskavice.

Hijaluronska kiselina (Hialuronic acid) ili zglobna tečnost ima glavnu funkciju da amortizuje stres koji trpe zglobovi. Kako starimo, nivo hijaluronske kiseline u našem telu opada.

Hidrolizovani kolagen pomaže u očuvanju funkcije zglobova i održavanju hrskavice. Kako starimo, naše telo počinje da stvara sve manje i manje kolagena. To znači da postepeno naša struktura kostiju i mišića gubi elastičnost i čvrstinu što može dovesti do potpunog narušavanja zdravlja i pokretljivosti našeg tela.

Vitamin C ima značajnu ulogu u sintezi kolagena. Sinteza kolagena uz vitamin C osigurava dobru strukturu kože, ona postaje zategnutija, zdravija i lepša, a kosti, tetive, hrskavica i krvni sudovi (kapilari) postaju jači i otporniji.

Vitamin D3 je glavna podrška kostima održavanjem nivoa kalcijuma i magnezijuma. Pošto zglobovi primaju hranjive materije preko samih kostiju, zdrave i jake kosti su ključne za zdrave zglobove.

Hodajte sa lakoćom i uživajte u svakom bezbolnom pokretu uz Dr Viton MOVENS tablete!

Naručite ih OVDE, po ceni od 1.200 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track