Najnovije vesti

MIRAN SAN BEZ HRKANJA: Olakšajte sebi i drugima uz ovo inovativno i efinaskno rešenje!
Foto: Profimedia

MIRAN SAN BEZ HRKANJA: Olakšajte sebi i drugima uz ovo inovativno i efinaskno rešenje!

Zdravlje

Hrkanje može biti veoma iritirajuće, pogotovo za osobe koje spavaju pored ili u neposrednoj blizini. Osim što treba da mislite na vaše bližnje, prvenstveno morate da brinite i o svom zdravlju. Kako ne bi došlo do većih komplikacija, rešite ovaj problem na prirodan i efikasan način, bez operacije i čekanja!

Hrkanje može naneti vašem organizmu veliku štetu – od poremećaja respiratornog trakta, problema sa kardiovaskularnim oboljenjima, do apatije i nervoze. Međutim inovativno rešenje – proteza protiv hrkanja - će vam pružiti miran san i slobodno disanje!

foto: Promo

Proteza protiv hrkanja je uređaj u obliku proteze sa fleksibilnim mostom. Napravljena je od prirodnog, netoksičnog silikona, koji povećava sadržaj kiseonika u krvi. Ova proteza stvara pritisak i podstiče prirodni refleks napinjanja mekog nepca i uvule tokom spavanja. Korišćenje ove proteze, takođe, smanjuje rizik od apneje u snu. Više se nećete mučiti, a vaše opšte zdravstveno stanje će se popraviti zbog zdravog sna i pravilnog disanja. Ujedno proteza eliminiše i škrgutanje zubima u toku sna.

foto: Promo

Ovaj refleksoterapijski preparat možete kupiti na sniženju danas OVDE, po ceni od 4.060 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana od 9 do 17h.

*Količine su ograničene.

Promo tekst

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...