11:47

CRNE GODŽI BOBICE NAKON 10 DANA ZAUSTAVE KARCINOM U METASTAZI

KURIR TELEVIZIJA

NAKON 10 DANA ZAUSTAVI KARCINOM U METASTAZI: Crna godži bobica je Ljubiši SPASILA ŽIVOT, sada je jedini njen proizvođač u Srbiji!

Život -

Ljubišu Jovanovića iz Niša jedna biljka izlečila je od opake bolesti.

Danas on sa sinovima gaji sadnice i plodove zvanično najjačeg antioksidansa za ljudski organizam na svetu. Crne godži bobice došle su iz Kine i danas su veoma tražene i cenjene u Srbiji.

godži bobice
foto: Kurir Televizija

Jovanovići su jedini proizvođaći crnih godžija u Srbiji, a u njegovu lekovitost je imao prilike sam da se uveri.

godži bobice
foto: Kurir Televizija

- Mi želimo da podelimo sa drugima ono što smo saznali. Ovo jeste jedno od najlekovitijih biljaka na svetu, tu spadaju i neke druge biljke za koje sam ja u početku saznao, ali sam se odlučio za crni godži. I borovnica je konzumna kao i godži, kao i aronija. To su ispitivale i svetske laboratorije, mi smo to samo preuzeli od njih i radimo po onome što smo saznali iz Kine - rekao je Jovanović.

godži bobice
foto: Kurir Televizija

Ljubi su lekari nakon operacije karcinoma lekari davali samo tri meseca života, nakon toga je odlučio da istraži lekovite biljke, te je došao do crnog godžija i uverio se u njegovo dejstvo. Ne samo da je zdrav, nego je pokrenuo jedinstven projekat u našoj zemlji.

godži bobice
foto: Kurir Televizija

- Pratim ljude koji su kupovali od mene plod i lečili se po načinu naše brošure. Za 10 dana uspeju da zaustave karcinom u metastazi - rekao je Ljubiša, dodajući da njegova porodica i on ne brinu za zdravlje, jer svakodnevno koriste proizvode od godžija.

godži bobice
foto: Kurir Televizija

Inače, kilogram ovog godžija na tržištu košta 200 evra, potiče iz Kine, ali još uvek nije rasprostranjen kod nas, zato je namera Ljube i njegovih sinova proširenje organskih plantaža ove biljke.

(Kurir.rs)

OVDE MOŽETE UŽIVO DA GLEDATE KURIR TELEVIZIJU

Bonus video:

12:05

ZA SVAKU BOLJKU IMA LEK! Neša pravi pljeskavice od CRVA, servira ŽIVE BUBE, a u njegovom restoranu NE MOŽEŠ da nađeš mesto (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track