KADA VAM NEKO KAŽE DA DOBRO IZGLEDATE, ZNAJTE DA STE ĐUTURUM: Dr Solaković ima još jednu HIT izjavu zbog koje ćete se ZAMISLITI
Foto: Printscreen Pressing

veliki stručnjak

KADA VAM NEKO KAŽE DA DOBRO IZGLEDATE, ZNAJTE DA STE ĐUTURUM: Dr Solaković ima još jednu HIT izjavu zbog koje ćete se ZAMISLITI

Život -

Doktor Emir Solaković, koji je postao poznat i cenjen u celom regionu zbog svojih saveta o zdravom načinu života, sad je, između ostalog, govorio o koroni i postkovid simptomima.

"Kada sam dobio koronu odmah sam išao u hiberbaričnu komoru, da to nisam imao sto puta bih umro. Imao sam obostranu upalu pluća, sve moguće parametre, ali išao sam u komoru i poslije toga sam se vakcinisao. Ja sam lekar i učim i radim ono što nauka govori", kazao je dr Solaković.

Dodao je da se imuni sistem bori kada virus napadne.

„Dobri momci“, takozvani imuni sistem se bori. Ako nadvlada bolest imuni sistem padne, pa se postavlja pitanje kako podići imuni sistem, a to se čini u hiberbaričnoj komori - istakao je dr Solaković.

Govoreći o zdravom načinu života, dr Solaković je odgovorio na opasku da "dobro izgleda".

"Kada vam neko kaže, ah što dobro izgledate, to nije kompliment, znajte da ste đuturum. Mladom čovjeku nikad niko neće reći da dobro izgleda, jer mlad čovek je lep", naglasio je, te dodao da svaki dan jede isto.

"Ujutro doručkujem tri jajeta, tri belanca i jedno puno žumance, u to ispečem komad lososa, zatim, pojedem voćnu salatu, popijem crnu kafu i sok. Pravi doručak mora biti proteini, a najljepše je jaja, a ako uzmete viršle, to je smeće. Ako nemate kad doručkovati, uzmite proteinski prah, zamutite, dobit ćete deset grama i samo popijete kao sok. Čuvajte svoje zdravlje i nemojte se družiti sa depresivnim ljudima", rekao je, između ostalog, dr Emir Solaković.

Šta znači ĐUTURUM?

Reč koja se koristi u Bosni i Hercegovini i označava osobu koja je toliko stara da izgleda kao da će se svakog trenutka srušiti u, za nju već iskopan, grob. Osnovne karakteristike đuturuma su džangrizavost, mrzovolja i želja za mučenjem ljudi u okolini.

jabuke, Emir Solakovic
foto: Profimedia, Printscreen

Kurir.rs/Hajat

Bonus video:

01:49

SRBI BACE 2 MILIONA KG HRANE DNEVNO, A POLA MILIONA OSTANE GLADNO! Mitkovski u Pulsu: Najveći problem je u planiranju kupovine

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track