BOLE VAS VRAT, KIČMA I/ILI ZGLOBOVI? Oslobodite se tegoba uz ovu efikasnu kućnu terapiju koja će vas oduševiti!
Foto: Profimedia

BOLE VAS VRAT, KIČMA I/ILI ZGLOBOVI? Oslobodite se tegoba uz ovu efikasnu kućnu terapiju koja će vas oduševiti!

Život -

Od momenta kada počnemo da hodamo naša kičma je pod konstantnim gravitacionim pritiskom koji, tokom vremena, izaziva pritisak na osetljiva nervna vlakna i dovodi do pojave bola. Ne možete da obavljate svakodnevne aktivnosti, a ne možete ni da dođete do termina kod lekara. Šta vam preostaje?

Vazdušno dekompresioni sistem povećava međupršljenski prostor, nežno rasteže trup, oslobađa nerve od pritiska i umanjuje bol. Jedina je terapija bola za vratnu, kičmenu i regiju donjih leđa, kao i zglobova, koja ne uključuje upotrebu lekova, a deluje sistemski na organizam.

Ukoliko imate bolove u kičmi i otežano se krećete - pojas sa ojačanjem za lumbalni deo leđa je sjajn predlog za vas. Elastični pojas je dizajniran da nežno drži torzo korisnika pomoću ojačanja za podršku. Pomaže u sledećim slučajevima: da uspostavi stabilnost lumbalnog dela kičme, pomaže u postoperativnnom periodu i služi kao zaštita prilikom obavljanja teških poslova. Njegova cena je 3.300 rsd, a možete ga poručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502.

Hangar
foto: Promo

Princip L8 pojasa za leđa je da drži fiziološku krivinu kičme u pravilnom položaju. Ovaj pojas redukuje pritisak gornjeg dela tela na lumbalni deo. Oslobađa bola usled oštećenih diskova u lumbalnom delu tela. Pojas sa dodatnom potorom sadrži ploču koja može da se skine, ili da se podesi u dva položaja i prilagodi različitim snagama delovanja na lumbalni deo kičme. L8 pojas za leđa možete naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502, po ceni od 6.400 rsd.

Hangar
foto: Promo

Vratna kragna sa dekompresionim sistemom predstavlja revolucionarni pristup u tretiranju bola u vratu i veoma je laka i jednostavna za upotrebu. Pomaže u smanjenju pritiska na deo vratne kičme, zahvaljujući inovativnom longitudinalnom sistemu istezanja. Pumpanjem vazduha u vazdušnu komoru postižete funkciju podrške i istezanja vrata.

Karakteristike vratne kragne sa dekompresionim sistemom:

  • Opušta napete mišiće, uklještene nerve, bol u vratu i glavobolju,
  • Pomaže u lečenju osteoartritisa i nateklih diskova, ispravljanja vrata, diskova i zglobova zahvaćenih degenerativnim procesom,
  • Pomaže u lečenju cervikalne spondiloze, korena nerva i kičmene arterije.

Vratnu kragnu naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502, po ceni od 8.000 rsd.

Hangar
foto: Promo

Vazdušni pojas je američki patentirani uređaj dizajniran da lagano podigne torzo pomoću vertikalnih vazdušnih stubova. On je lagan i jednostavan za upotrebu, nudi visok stepen pokretljivosti i stabilizacije leđa u cilju olakšavanja bola i sprečavanja povreda. Kada se vazdušni pojas nosi između donjeg dela grudnog koša i gornjeg dela bedra (karlični greben), deluje tako što obezbeđuje istezanje, čime smanjuje pritisak u lumbalnom delu kičme. Vertikalne vazdušne komore stvaraju podršku, obezbeđujući smanjenje pritiska u lumbalnom delu kičme i uspešno eliminišu bol koji se zrakasto širi u donjem delu leđa. Povećanje međupršljenskog prostora omogućava da se međupršljenski disk vrati u svoj prirodni položaj.

Vazdušni pojas naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502, po ceni od 9.300 rsd.

Hangar
foto: Promo

* Dostava je besplatna, a garancija na proizvode iznosi godinu dana.

Klikom OVDE pogledajte celokupan asortiman efikasnih proizvoda protiv bolova.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track