Najnovije vesti

HIPER DROPS: Očistite krvne sudove i regulišite visok krvni pritisak na prirodan način!
Foto: Profimedia

HIPER DROPS: Očistite krvne sudove i regulišite visok krvni pritisak na prirodan način!

Zdravlje

Krvni pritisak varira u zavisnosti od snage srčane funkcije, elastičnosti arterija, ukupnog zdravstvenog stanja, uzrasta, fizičke kondicije i životnih navika. Ali, hipertenzija nažalost često može biti neprimetna i može da ošteti organizam pre nego što simptomi postanu očigledni.

Koliku štetu hipertenzija može naneti organizmu?

Može da ošteti arterije, što dovodi do taloženja masnoća u njima i ograničava protok krvi. Što su arterije zapušenije, to im je slabiji protok, a što je protok slabiji veće su šanse za srčani udar i šlog. Hipertenzija tera srce da previše radi – prisiljava mišiće srca da pumpaju češće i većom snagom, što vodi ka uvećanom, proširenom srcu koje povećava rizik za pojavu aritmija, srčanog napada, oštećenja mozga, iznenadne smrti...

Reagujte na vreme i poboljšajte i održavajte protok u arterijama neometan, a krvni pritisak u normali. Efikasan i prirodni saveznik u borbi za bolje zdravlje jesu biljne kapi Hiper Drops.

Hangar
foto: Promo

Hiper Drops biljne kapi su organski dodatak ishrani. Prirodne komponente biljaka deluju na faktore koji pokreću bolest, odnosno poboljšavaju čišćenje krvnih sudova, mogu pomoći u smanjenju telesne težine i smanjenju nivoa stresa. Biljni ekstrakti sadrže veliku količinu vitamina, kiselina, aktivnih elemenata u tragovima. Pomažu u uklanjanju nervoze, poboljšavaju srčanu aktivnost, cirkulaciju krvi, uništavaju krvne ugruške i jačaju krvne sudove.

Aktivne supstance Hiper Drops kapi:

  • Glog – primarno se koristi za lečenje bolesti povezanih sa srcem i krvnim sudovima
  • Imela – jača odbrambene snage organizma, reguliše krvni pritisak
  • Rusomača – koristi se zbog ubrzanog pulsa i niskog pritiska sa slabim radom srca.

Neki od ostalih sastojaka su: Crataegus, Visci, Bursa – pastori, Urticae, Valeianae, Plantaginis, Salvie.

Hiper Drops biljne kapi naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 2.590 rsd.

*Ukoliko naručite 2 bočice, treću dobijate gratis.

Promo tekst

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja