TULIJUM OD 200 VATI ISPARAVA PROSTATU BEZ OBZIRA NA VELIČINU
Foto: Promo

TULIJUM OD 200 VATI ISPARAVA PROSTATU BEZ OBZIRA NA VELIČINU

Život -

U Srbiji dostupan specijalistima u Laser Medu.

Prostata je česta tema razgovora muškaraca starijih od 50 godina. Za neke ona je samo povod za šalu, dok je za druge – izuzetno negativno i neprijatno iskustvo. Oni koji su iskusili neprijatnost uvećane prostate znaju da situacija može biti veoma ozbiljna. Uvećavanje prostate prirodan je proces koji narušava funkcionisanje urinarnog sistema. Prve tegobe obično su učestalo mokrenje, nemogućnost zadržavanja urina i slabljenje mlaza. U poodmakloj fazi, šum tekuće vode ili čekanje pred zaključanim vratima kod muškarca izaziva neodložni nagon na mokrenje, a u toaletu ne uspeva da izbaci sav urin iz bešike, što može da dovede do infekcije ili stvaranja kamenja. Naglo se povećava broj noćnih ustajanja, te neki muškarci mogu ustajati i 8-10 puta u toku noći. Kod komplikovanijih stanja u bešici se zadržava velika količina rezidualnog urina koja se ne može spontano izbaciti, što dovodi do stavljanja trajnog katetera.

Laserska hirurgija prostate uspešno rešava čitav niz simptoma. To je visokotehnološka alternativa tradicionalnim TUR operacijama zbog svog minimalnog rizika od krvarenja i komplikacija. Za razliku od TUR operacije, laserska se može primenjivati i kod velikih obima prostate. Među postojećim sistemima Tulijum laser od 200 vati je vodeće snage i preciznosti. Njegova sposobnost da ispari bilo koju zapreminu prostate je bez premca, uključujući i pacijente s pratećim oboljenjima koji se ne mogu podvrgnuti klasičnoj operaciji.

Muškarci koji su isparili prostatu laserom Tulijum od 200 vati, toplo ga preporučuju svojim prijateljima. Kažu da se ponovo raduju snažnom mlazu kakav su imali u mladosti i osećaju potpuno ispražnjene bešike.

U LASER MEDu Beograd PO CENI KONSULTACIJE radi se KOMPLETAN PREGLED PROSTATE, koji obuhvata: konsultaciju sa urologom, merenje obima prostate, merenje rezidualnog urina, tumor marker PSA.

LASER MED - 4 filijale u Bugarskoj i Srbiji, prvoklasna tehnika i 11-godišnje iskustvo u laserskoj hirurgiji prostate.

tel. 011 7 357 357

mob. 069 5 357 357

www.lasermed.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track