VODITELJKA DOŽIVELA MOŽDANI UDAR UŽIVO NA TV! Osetila OVA 3 simptoma: Počela da muca usred emisije, pa izgovorila OVO! (VIDEO)
Foto: Printsccreen/Twitter

nije mogla da završi emisiju

VODITELJKA DOŽIVELA MOŽDANI UDAR UŽIVO NA TV! Osetila OVA 3 simptoma: Počela da muca usred emisije, pa izgovorila OVO! (VIDEO)

Život -

Dok je ceo svet pratio otkazivanje lansiranje NASA rakete, jedna voditeljka koja je vodila program o ovom događaju na jednoj lokalnoj televiziji u Oklahomi doživela je moždani udar.

Džuli Čin je pričala o otkazivanju lansiranja rakete kada je odjednom počela da zamuckuje i ponavlja reči koje je čitala sa telepromptera tokom lajv programa. U jednom trenutku se izvinila gledaocima i rekla da se ne oseća dobro, a zatim je kamera prebačena na prezenterku vremenske prognoze i Džuli se do kraja programa nije vratila u studio.

Džuli Čin
foto: Printscreen

Posle ove nesrećne situacije hitno je prebačena u bolnicu, gde je utvrđeno da je doživela početak moždanog udara a sada se oglasila i rekla koje je simptome osetila.

- Žao mi je što su gledaoci iz prve ruke mogli da vide napad koji je došao niotkuda, jer sam se osećala odlično pre početka emisije. Ali kada je počeo prenos, odjednom sam delimično izgubila vid na jednom oku. Par minuta kasnije, utrnula mi je šaka, pa cela ruka. Znala sam da sam u ozbiljnoj nevolji kada odjednom nisam mogla da iz usta izbacim reči koje vidim na teleprompteru ispred sebe - rekla je Džuli.

- Srećom, moje kolege su prepoznale simptome moždanog udara i pozvale Hitnu pomoć. U bolnici mi je urađen niz testova i analiza i doktori misle da sam imala početak moždanog udara. I dalje imam mnogo pitanja i ovaj put nije završen, ali bi trebalo da se potpuno oporavim - reka je Džuli.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:01

ARAPI I RUSI OTKRILI ATOMSKU BANJU! Strani turisti dolaze na lečenje u Srbiju: Bratski ste narod, ovo je pravo blago!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track