(FOTO) MAMI UZDAHE KOLEGA: Najseksipilnija policajka želi da postane model za veš
Foto: Facebook

Opasna devojka

(FOTO) MAMI UZDAHE KOLEGA: Najseksipilnija policajka želi da postane model za veš

Žena -
Njene fotografije podižu puls svima u stanici. Mi se svi nadamo da će pobediti, ali nadam se da neće napustiti policiju da bi postala svetska zvezda, kažu iz policijske stanice

Policajka Sofija Adams želi da postane zaštitno lice brenda "Curvy Kate", a da bi ostvarila svoju nameru slikala se samo u vešu. Šta kažu njene kolege u policijskoj stanici na to?

Ova firma ne koristi profesionalne modele u svojim kamapanjama, već organizuju takmičenje "Star in a Bra", na kom biraju modele.

Foto: Daily Mail
Foto: Daily Mail

Više od 1.000 žena širom sveta učestvovalo je u takmičenju, a Sofija je stigla do poslednjih deset. Iako pobedinica još uvek nije proglašena, učešće ove mlade policajke podiglo je veliku prašinu.

Pobednica takmičenja biće proglašena nakon onlajn glasanja, a dobija je ugovor sa kompanijom na godinu dana i odmor na Mediteranu uz džeparac od 1.000 dolara.

Foto: Dailymail
Foto: Dailymail

Izvor u policiji u kojoj je Sofija zaposlena rekao je da njene fotografije u vešu "izazivaju reakciju" među njenim kolegama.

"Njene fotografije podižu puls svima u stanici. Mi se svi nadamo da će pobediti, ali nadam se da neće napustiti policiju da bi postala svetska zvezda", kažu njene kolege.

Foto: DailyMail
Foto: DailyMail

U prijavi za takmičenje na sajtu kompanije Sofija je napisala:

"Prijavljujem se za takmičenje zato što konačno imam dovoljno samopouzdanja i volela bih da budem vaš model. Imala sam jako mnogo uspona i padova kada je moje telo u pitanju. Mrzela sam svoju veličinu i želela sam da promenim sve na svom telu. Ali kako sam odrasla shvatila sam da je sve u ljubavi prema meni samoj i da moram da tretiram svoje telo kao hram, što i jeste."

Kako stvari sada stoje, Sofija ima velike šanse da pobedi.

Foto: Daily Mail
Foto: Daily Mail

(Dailymail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track