Najnovije vesti

POMRAČENJE SUNCA I HOROSKOP: Ovan će biti razotkriven, Jarac nek se pripazi u saobraćaju
Foto: Profimedia

Astrologija

POMRAČENJE SUNCA I HOROSKOP: Ovan će biti razotkriven, Jarac nek se pripazi u saobraćaju

Žena
Pomračenje koje koje će biti 20. marta, neće biti obično, već najduže pomračenje Sunca u Evropi u poslednjih 16 godina

Da li i vi, kao mnogi, malo strepite od pomrčenja Sunca, koje će se dogoditi ovog petka?

Ne bi trebalo, jer to je prirodna pojava koja se dešava dva puta godišnje. Ipak, ovo koje će biti 20. marta, neće biti obično, već najduže pomračenje Sunca u Evropi u poslednjih 16 godina.

OVANPomračenje Sunca u vašem astrološkom polju intuicije i podsvesti upozorava da nikome ne otkrivate svoje planove. Tajna veza može biti uzrok pogoršanja odnosa s partnerom.

BIKSunce zaklanja Mesec u vašoj astrološkoj kući neočekivanih situacija, pa izbegavajte rasprave s partnerom, potpisivanje važnih ugovora i budite oprezniji u prometu.

BLIZANCITačka pomračenja je u astrološkom polju karijere, zato budite oprezni u odnosima s nadređenima i poslovnim partnerima. U ljubavi možete biti opterećeni događajima iz prošlosti.

RAKVladalac vašeg znaka, Mesec, dominira u pojavi pomračine Sunca, što utiče na vaš ljubavni i poslovni život. Ako se bavite umetnošću, naukom, arheologijom, sportom ili medicinom, bićete uspešni.

LAVPomračenje Sunca, koje je vladar vašeg znaka, dogodiće se u osmom astrološkom polju strasti i novca. Opominje vas da izbegavate rizične finansijske transakcije. Možete dobiti i bračnu ponudu.

DEVICASunce, vladalac vašeg polja intuicije, pomračeno od Meseca u kući partnerskih odnosa, nagoveštava probleme na emotivnom planu, naročito ako ste rođeni početkom ili krajem znaka.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

VAGAMesec, vladalac astrološkog polja karijere, zaklonio je Sunce koje upravlja vašim poljem neočekivanih okolnosti, što donosi dogovor o isplativom poslu s osobom na položaju.

ŠKORPIJASunce pomračeno od Meseca u vašoj petoj astrološkoj kući, može dovesti do tajne romanse s nekim koga poznajete ili s kim ste nekada bili bliski.

STRELACPomračenje Sunca u vašem četvrtom astrološkom polju, opominje vas da izbegavate rasprave s porodicom i partnerom, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi.

JARACPomračenje sunca, vladaoca astrološkog polja opasnosti u polju mentalnog stanja i komunikacija, upozorava vas da izbegnete nepotrebne troškove i budete oprezniji u prometu.

VODOLIJAVladalac vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa, Sunce, pomračeno je u polju ljubavi i posla. To utiče na odnose s emotivnim i poslovnim partnerom. Budite strpljivi, jer vreme radi za vas.

RIBESunce je u vašoj astrološkoj kući ličnosti zaklonjeno Mesecom, vladaocem kuće ljubavi, pa možete da uplovite u tajnu romansu s umetnikom, lekarem ili sportistom.

Foto Rojters
Foto Rojters

(Dnevno.rs)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...