Pogledajte zašto ova majka trči skoro 13 kilometara sa decom u kolicima
Foto: Tviter

Našla način za gubljenje kilograma

Pogledajte zašto ova majka trči skoro 13 kilometara sa decom u kolicima

Žena -
Sa troje dece: Ivana (8) , Izabel (5) i Piter (2) i vrlo sitnom građom tela došla je do konfekcijskog broja 42. Kada je Piter imao samo 11 dana, Marsela je odlučila da je vreme za gubljenje kilograma i to trčanjem

Majka troje dece pronašla je poprilično impresivan i nimalo lak način da izgubi kilograme nagomilane u trudnoći. Naime, tridesetogodišnja Marsela Grasova iz Bramptona htela je da pronađe način da se reši nakupljenih kilograma, a da pritom vreme provodi sa svojom decom, pa je odlučila da svakodnevno trči skoro 13 kilometara i pritom gura svoju decu u kolicima.

Sa troje dece: Ivana (8) , Izabel (5) i Piter (2) i vrlo sitnom građom tela došla je do konfekcijskog broja 42. Kada je Piter imao samo 11 dana, Marsela je odlučila da je vreme za gubljenje kilograma i to trčanjem.

Vrlo brzo je postala poznata među meštanima kao "Super mama" koja Izabel i Pitera redovno vozi u kolicima tokom svog trčanja. Iako je počela da trči sama, muževe poslovne obaveze nisu ostavljale prostora Marseli da se posveti sebi, pa je odlučila da prilagodi trčanje i spoji ugodno sa korisnim.

Danas Marsela vrlo lako ulazi u svoju odeću broj 36 iako želi da još smrša. Oduvek je voljela da vreme provodi u prirodi pa je svaki pokušaj skidanja kilograma dijetama neslavno završio. Osim toga, Marsela uz troje dece nije mogla da priušti umor i slabost koja obično dolazi kada se smanji unos hrane.

Osim toga, vožnja u kolicima dok mama trči deci je vrlo zabavna, pa uvek rado s majkom odlaze u prirodu.Marsela trči već pet godina i kako sama govori, ne planira da uskoro prestane. Štaviše, čak se priključila polumaratonu, koji će ipak trčati sama, bez dvoje dece u kolicima.

(Index.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track