(VIDEO) PRIPREME ZA USKRS: Prugasta jaja uz pomoć gumice za kosu
Foto: Pt Yt

Kreativno i lepo

(VIDEO) PRIPREME ZA USKRS: Prugasta jaja uz pomoć gumice za kosu

Žena -
Jednostavna i efektna, prugasta jaja mogu biti pravi način da izrazite svoju kreativnost! Uz pomoć gumica za kosu možete napraviti čudo od svoje praznične trpeze...

Ovaj tekst preuzet je sa sajta Lisa Za ovaj laki i efektni recept farbanja jaja, treba prvo da ih skuvate i ostavite ih da se ohlade i osuše.

Zatim omotajte oko svakog po nekoliko gumica odjednom (5 do 10 komada). Raširite gumice po celom jajetu u različitim smerovima tako da u sredini budu povezana i isprepletena. Takvo jaje umočite u boju i obojite ga na uobičajen način a zatim ostavite da se potpuno osuši.Nakon što se potpuno ohlade s jaja skinite gumice i dobili ste dvobojna prugasta jaja! Ako želite višebojne pruge, skinite dve-tri gumice pa ponovo umočite u boju, dobićete nijansirani dezen... pustite mašti na volju! Pogledajte i video na kraju teksta, videćete koliko je ovo lako i zanimljivo!

http://www.youtube.com/watch?v=OMVrFQL9_U4
Izvor: Zadovoljna Lisa Uradi sam: ukrasna korpa za uskršnja jaja i slatkiše (FOTO) Pripreme za Uskrs: 8 predloga prirodnih boja za jaja Sve o Uskrsu: recepti, farbanje jaja i običaji Pripreme za Uskrs: fabrika u Nemačkoj ofarba 100.000 jaja dnevno Pripreme za Uskrs: ukrasite jaja tehnikom "ombre" (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track