(FOTO) UNOVČILA KILOGRAME: Zarađuje 1.500 evra tako što gnječi muškarce i pušta gasove na njih!
Foto: YTPS

Bolesna profesija

(FOTO) UNOVČILA KILOGRAME: Zarađuje 1.500 evra tako što gnječi muškarce i pušta gasove na njih!

Žena -
Njeni pratioci obožavaju da je gledaju dok radi razne stvari poput gutanja cele torte, mazanja i nabijanja kolača u lice, pokrivanje stomaka puterom i nabijanja komada putera u pupak
1 / 3 Foto: YTPS

Sara Rejn (26) radi kao čuvar u jednoj fabrici, ali pored toga ima i drugi način na koji zarađuje skoro 1.500 evra mesečno preko svoje plate. Ova devojka pred kamerama jede, a to muškarci gledaju – i plaćaju. Ona pripemi ogromne obroke i slatkiše i onda se prejeda dok je ljudi posmatraju uživo.

Usluge uključuju i puštanje gasovaNjeni pratioci obožavaju da je gledaju dok radi razne stvari poput gutanja cele torte, mazanja i nabijanja kolača u lice, pokrivanje stomaka puterom i nabijanja komada putera u pupak. Ali ovo nisu sve njene delatnosti u ovom polju.Trenutno radi kao honorarni “gnječilac”, a klijenti plaćaju da ona sedi na njima i guši i pritiska ih salom, ukoliko plate i smeštaj u hotelu. Prvo joj je bilo čudno, ali sada uživa dok gnječi svoje klijente, a nije joj teško ni da pusti gas ukoliko neko za to zamoli.

Zadovoljna kilažomSara je priznala da je namerno dobila na kilaži zato što veoma voli da jede. Na njenom dnevnom poslu niko ne zna njenu tajnu, a na početku joj je bilo čudno da jede pred kamerama, a onda joj se svidelo kad je videla da se ljudima to sviđa.“U svakom slučaju jedem puno, zašto ne bih jela pred kamerama? Ješću i ješću dok nema više mesta!”, izjavila je ponosno i samouvereno. Nakon što su je fanovi nadahnuli, ona je počela i da pušta gasove pred kamerama, a prodaje i njene nošene pantalona kojima cena skače svakim trenutkom kada ih nosi.

Dokle to ideNe brinite, ona ima svoje granice! Ne radi gnječenje gola. Nosi topić i maleni šorc. Koliko god mali može da bude. Ona je bila debela i kao mala, a sa 20 godina je imala preko 130 kilograma. U međuvremenu se dodatno ugojila. Prijavila se na sajt za punije dame, a tamo je dobila mnogo pažnje muškaraca pa je pokrenula svoj video kanal.

Srećna u životuTAKVA JE SAMO PRED KAMERAMA“Biti veliki znači biti seksi! Ja uživam dok jedem pred kamerama pa sam počela da se gojim namerno! Mnogo muškaraca želi da me hrani dok ne mogu više da se pomeram, ali to mi se ne sviđa. I dalje želim da budem aktivna i da radim moj dnevni posao. Ali, kada se kamere ugase, ja sam čistunica i odmah operem sve što sam uprljala. Ponekad ponesem kameru sa sobom u toalet, kako bih snimila kako to izgleda kad se čistim – a to izgleda veoma, veoma seksi!”

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track