(FOTO) Mala cvetna haljina: Modna fantazija koja vraća romantiku!
Foto: Profimedia

IMPERATIV ZA OVO PROLEĆE

(FOTO) Mala cvetna haljina: Modna fantazija koja vraća romantiku!

Žena -
Ovaj model haljine ističe ženstvenost i osvežava celokupni izgled

Ove sezone modni stručnjaci ističu malu cvetnu haljinu kao modni imperativ. Dezen je inspirisan prolećem, a ove haljinice mogu se nositi u svakoj prilici.Preporučuje se da šarenu haljinu nosite sa drugim aksesoarima koji su jednobojni i svedeni, kako bi ona došla do izražaja.

Cvetni motivi daju mladalački i svež izgled, a to kako izgledate uticaće i na vaše raspoloženje pa nećete skidati osmeh sa lica.Malu cvetnu haljinu možete da nosite na baletanke, patiike ili visoke štikle, a možete je nositi i uz sako ili teksas jaknicu.Da podsetimo, upečatljivu malu cvetnu haljinu nosila je i Amal Kluni u Veneciji, nakon udaje za holivudskog zavodnika Džordža Klunija.

Ovaj tekst je preuzet sa portala StilPogledajte još na portalu Stil:Prolećni šik za sve dame: Nosite teksas jaknu na 7 načina!Prolećni boho šik Dženifer Lopez: Savršena kombinacija teksas jakne i cvetnog dezena! (FOTO)Pretvorite staru haljinu u modni hit: Trebaju vam samo makaze! (VIDEO)Midi suknje su ponovo u modi: Evo kako da ih nosite ovog proleća! (FOTO)Nosite belu majicu u 7 varijanti: Kombinacije za izlazak, posao i svakodnevnu šetnju! (FOTO, VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track