Bez obzira da li planirate da ih pripremite na roštilju, pečete u rerni ili pržite, krmenadle će biti ukusnije ako se pre toga mariniraju.Predstavljamo vam recept za marinadu koja će omekšati meso i dati mu fantastičnu aromu.Sastojci1/2 šolje ulja1/4 šolje jabukovog sirćeta1/4 šolje vinjaka2 kašike mlevenog kima1 kašika meda1 kašika crnog mlevenog biberaPriprema:U činiji izmešati sve sastojke. Umakati krmenadlu jednu po jednu u marinadu i slagati u veću posudu jednu preko druge. Na kraju preliti preostalom marinadom i ostaviti da stoji do pečenja.Ovaj tekst je preuzet sa sajta Stvar ukusaSA SAJTA STVAR UKUSA PREPORUČUJEMO JOŠ:
Marinada za piletinu ili govedinu
6 grešaka u pripremi svinjskih krmenadli
I ove namirnice možete spremiti na roštilju