BIJONSE VAM PREPORUČUJE: Uz pomoć ove dijete, ona je izgubila 29 kilograma i oseća se odlično
Foto: Profimedia

Ciklus od 22 dana

BIJONSE VAM PREPORUČUJE: Uz pomoć ove dijete, ona je izgubila 29 kilograma i oseća se odlično

Žena -
Nikada se nisam osećala bolje, imam puno energije, regulisala mi se probava, izgubila sam neželjene kilograme i nemam problem sa spavanjem, rekla je pevačica

Kada se Bijonse pojavila na Met Gala balu, svi pogledi su istog trenutka bili uprti u nju. Ne samo zbog providne haljine koja je kreirana baš za nju, nego i zbog njenog vitkog tela sa čak 29 kilograma manje.

Do tog uspeha, pevačica je stigla veganskom dijetom na kojoj je bila 22 dana, a zabranjena je konzumacija mlečnih proizvoda, alkohola i prerađene hrane.

Cilj je da se upotrebljava 80 odsto ugljenih hidrata, 10 odsto masnoće i 10 odsto proteina.

Popularna pevačica se hrani na veganski način još od 2013. godine, a u ciklusima od 22 dana izgubi ukupno 29 kilograma.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Radi se o dijeti koja isključuje sve životinjske proizvode, čak mleko i jaja. Tokom dana jedu se tri obroka, potrebno je vežbati pola sata na dan i piti puno vode. Zadnji obrok u danu treba pojesti bar dva sata pre odlaska u krevet.

Bijonse je konzumirala puno zelenih jabuka, krastavaca posutih sirćetom, crvene paprike i limuna.Uz sve to, pije proteinske šejkove i redovno vežba.

"Nikada se nisam osećala bolje, imam puno energije, regulisala mi se probava, izgubila sam neželjene kilograme i nemam problem sa spavanjem", rekla je pevačica.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

(Dailymail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track