Neočekivani porođaj: Jednog blizanca rodila u kupatilu, drugog u spavaćoj sobi! (VIDEO)
Foto: PrintSreen/YouTube

Umesto u porodilište, otišla do toaleta

Neočekivani porođaj: Jednog blizanca rodila u kupatilu, drugog u spavaćoj sobi! (VIDEO)

Žena -
Jedna mama u Velikoj Britaniji nije ni slutila da će se poroditi u trenutku kada je sela na wc šolju...

Ovaj tekst je preuzet sa sajta Yumama.comOlivija Abrams (37) iz Hartfordšira u Engleskoj, koja je bila u 37. nedelji blizanačke trudnoće, jedne večeri je osetila jak nagon za mokrenjem pa je otišla do toaleta. Međutim, ono što se najpre činilo kao “poziv na toalet” ubrzo se ispostavilo da je u zapravo početak porođaja, pa je tako jedan od blizanaca, Džona, rođen u kupatilu.

"Čula sam neku buku, pogledala dole, a tamo je već bila beba koja je plakala. Deset minuta sam pokušavala da je izvadim, bilo je strašno", rekla je Olivija za Dejli Mejl.

Ona je pozvala svog supruga Dina (41), koji je odmah potom nazvao hitnu pomoć. Kada su bolničari došli, presekli su pupčanu vrpcu, proverili da li je maleni Džona dobro, a dok su pokušavali da Oliviju odvedu do bolnice, rodio se i drugi dečak i to u spavaćoj sobi!

"Doktori su rekli da sam imala neverovatnu sreću. Da sam bila u nekom nezgodnom položaju, bila bih u velikoj nevolji", rekla je Olivija.

Mama i dečaci su prevezeni u bolnicu i osećaju se sjajno.

http://www.youtube.com/watch?v=_S9gb0EPgU8
Yumama.com Rekordni porođaj: Rodila peto dete za dva minuta! Porodilja tuži ginekologa: Moje telo je pretrpelo nasilje! Porođaj u vodi: Udoban dolazak na svet (VIDEO) Neobičan porođaj: Rodila blizance u razmaku od dva meseca Porođaj u domu porodice Rene (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track