(VIDEO) POSLEDNJA HEMOTERAPIJA: Pogledajte kako je dečko obradovao devojku u bolnici

Kleknuo

(VIDEO) POSLEDNJA HEMOTERAPIJA: Pogledajte kako je dečko obradovao devojku u bolnici

Žena -
Znam da smo suđeni jedno drugom već pet godina i Bog nam je dao još jednu šansu, rekao je mladić devojci

Lukas Di Onofrio sa Floride zaprosio je svoju ljubav iz srednje škole Tamaru kada je hrabro završila poslednju hemoterapiju.

Tamara, čije prezime nije objavljeno, se lečila od Non Hočkinovog limfoma. Njen dragi osmislio je savršen način za proslavu njene poslednje terapije.

Lukas je okitio bolničku sobu, pustio romantičnu pesmu i kleknuo na jedno koleno sa prstenom da sačeka Tamaru."Ne znam šta bih radio bez tebe. Znam da smo suđeni jedno drugom već pet godina i Bog nam je dao još jednu šansu", rekao je mladić svojoj devojci i uputao ju je da li bi se udala za njega.

Tamara se rasplakala i klimnula glavom, prihvatila prsten, a zatim su gledali vatromet kroz prozor.Nakon toga u sobu su ušli prijatelji sa porodicom mladih verenika kako bi im čestitali.

"Rekla je DA! Konačno sam zaprosio ženu iz mojih snova. Sve što smo prošli poslednjih šest godina samo dokazuje da su Bog i ljubav sve što ti treba. Ona je moja ljubav od srednje škole i i nemo gu biti srećniji što sam je zaprosio na njenoj poslednjoj hemoterapiji, gde je zatvorila okončala poglavlje o borbi sa rakom u svom životu i otvorila novo u kojem smo nas dvoje. Hvala ti što si bila najdivnija, najjača, najbolji prijatelj i što si mi pružala podršku uvek", napisao je Lukas na svom Fejsbuku.

http://www.youtube.com/watch?v=XP-0a0o7Mqk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track