Najnovije vesti

Želite da doživite najbolji odnos u životu? Uradite ovo!
Foto: Profimedia

Uživajte

Želite da doživite najbolji odnos u životu? Uradite ovo!

Žena
17:52h
Upoznajte trikove koji mogu da vam olakšaju postizanje boljeg seksualnog života

Ukoliko želite da popravite svoj seksualni život, upoznajte trikove koji mogu da vam olakšaju postizanje tog cilja.  P

Predstavljamo vam korake koji vode do vrhunskog zadovoljstva.

1) NE GLUMITE ORGAZME Veliki broj žena glumi orgazam, 60 odsto žena je priznalo da se makar jednom našlo u takvoj ulozi. Ako vam ovo postane navika, suočićete se sa padom samopouzdanja i gubljenjem bliskosti sa partnerom. Ukoliko partneru ne kažete istinu, on neće znati da nešto nije u redu sa vašim odnosom. Kako biste uživali, morate da otkrijete drugoj strani šta je to što vam pričinjava zadovoljstvo. Istraživanja su pokazala da otvoreniji i pozitivniji partneri češće dolaze do seksualnog zadovoljstva.

2) BUDITE JASNI, ALI I GLASNI Ne budite stidljivi i slobodno iskažite koliko uživate u seksu. Postoji direktna veza između seksi glasa i dobrog seksa. Ako vi budete hrabri, biće i vaš partner,  i na taj način će saznati šta je to što vam najviše prija.

3) ŠTO ČEŠĆE IMAJTE SEKS Seksualno umeće može i da se usavrši, a čest seks je put do seksualne veštine. Uz to, čini vas samouvrenim i jača bliskost između vas i vašeg partnera.

4) STAVITE DO ZNANJA PARTNERU KOLIKO VAM JE ON VAŽAN Veze mogu lako da upadnu u rutinu, a ponekad i nesvesno možete da zanemarite partnera. Stavite mu do znanja da vam veoma znači. Čim ga podsetite na to, on će se više truditi oko vas.

5) SPAVAĆA SOBA NIJE JEDINO MESTO ZA SEKS Seks ne mora da bude isplaniran, ne mora da se povezuje isključivo sa spavaćom sobom. Iznenadite ponekad i sebe i partnera. Važno je da ispratite svoje želje.

6) PROBAJTE NOVE POZE Ne ustručavajte se da isprobate nove poze u seksu. Ništa ne osveži seksualni život kao te značajne promene.

(Žena)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...