OBOŽAVAM OVAJ OSEĆAJ: Homoseksualac ima decu sa 9 različitih žena!
Foto: Profimedia

Čini dobro delo

OBOŽAVAM OVAJ OSEĆAJ: Homoseksualac ima decu sa 9 različitih žena!

Žena -
Sada je odustao od doniranja sperme jer, kaže, želi da ima svoje dete, a već je pronašao i lezbijski par koji će mu u tome pomoći

Britanac Kenzi Kilpatrik (26) iz Londona kaže da je njegovu pomoć pri ostvarenju svog sna da postanu majke zatražilo čak 50-ak žena.

Sada je odustao od doniranja sperme jer, kaže, želi da ima svoje dete, a već je pronašao i lezbijski par koji će mu u tome pomoći.

Inače deklarisani homoseksualac, Kenzi je na ideju o donatorstvu došao surfajući internetom i shvativši da veliki broj parova ne može da ostvari svoje snove da postanu roditelji, pa je odlučio da im pomogne. U junu prošle godine na Fejsbuku je pokrenuo stranicu “Drama Free UK Sperm Donors” koja sada ima više od 200 članova.

U poslednjih deset nedelja šest je žena rodilo decu začetu Kilpatrikovom spermom, od čega su dve devojčice i pet dečaka, uključujući par blizanaca. Trima ženama termin je za nekoliko nedelja, što će Kenzija učiniti ponosnim ocem desetoro dece.

"Saznanje da sam pomogao ljudima koji su tako dugo patili želevši da imaju dete moj je najveći motivator", izjavio je mladić, dodavši: "Osećam se neverovatno znajući da će desetoro dece nastavljati moje gene."

Ali, Kenzi nije vezan uz svoje potomke. "Nemam osećaj da bih trebalo da upoznam tu decu ili da ostanem u kontaktu s njihovim porodicama. Samo sam im dao spermu. Nisam vezan uz njih. To nije isto kao kada žena nosi dete devet meseci. Surogat majke suočavaju se s potpuno drugačijim osećajima nego ja", kaže Kenzi.

Foto Thinkstock
Foto Thinkstock

Čitav postupak izgleda ovako: nakon što ga žene kontaktiraju putem Fejsbuka, Kilpatrik s njima dogovori susret u njihovom domu ili hotelu gde im preda uzorak svoje sperme. Nakon toga parovi u privatnosti ubrizgaju seme u ženu pomoću štrcaljke. Koliko je novca dobio za svoje usluge nije želeo da otkrije, ali tvrdi da nikada nije tražio platu, nego bi mu parovi dali nešto novca kako bi pokrio troškove dolaska i smeštaja.

"Ne radi se o novcu. Pomogao sam ljudima da stvore porodice. Ne možete nadmašiti taj osećaj", iskren je mladić.

Želja mu je da ima svoje dete

Osam žena koje je Kenzi učinio majkama u lezbijskim je vezama, a heteroseksualni par koji je zatražio njegove ‘usluge’ 13 je godina pokušavao da začne i potrošio preko 40.000 evra na neuspele pokušaje veštačke oplodnje.

"Čini se da sam prilično plodan. Kao muškarcu to u meni budi svojevrsan ponos”, priznaje Kilpatrick. Ali, čitava priča ima i ružnih strana.

"Bila je jedna žena koja je zatrudnela, a onda se iznenadno predomislila i rekla da želi da pobaci. Bio sam slomljen. Čak sam ponudio da se ja brinem o detetu, ako ga zaista ne želi. Na kraju je izgubila dete", priseća se mladić.

Kenzi uskoro planira da završi s donatorstvom. Želi sopstveno dete, a već je pronašao lezbijski par s kojim će ga odgajiti. Ipak, obećao je ženama koje su uspešno zatrudnele uz pomoć njegove sperme da će im donirati još kako bi njihova deca imala braću u krvnom srodstvu.

Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

(Mirror/Magazin.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track